torsdag 19 april 2012

Han som inte viker från min sida.......I dag har han verkligen varit efter mig hela dagen......han känner att jag är ledsen idag......Varför ska detta i huvudet bli värre igen...när jag haft några rätt okej veckor.....Snart är det dax att ta Giftranson nr 1 i denna 3:e behandlingsomgång......klockan 22 ska navobanet tas och en timme efter det Temodalen......sen är det bara hoppas på det bästa av biverkningar....inga........Just nu sitter jag och tittar på ishockyn och hoppas på att Brynäs vinner =) nä nu ska jag försöka sticka några varv så Tuva kan få sin kofta snart =)

5 kommentarer:

 1. Nu känns det väl ganska bra nu när ni fick GULDET.
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 2. Plutten han tar hand om matte på bästa sätt! Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas biverkningarna är snälla med dej KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du fick en hyfsad natt.Underbart att ha en mjuk och gosig Larsson som håller dej sällskap.Lite glitter i tillvaron när Brynäs vann HURRA till Guldet.
  Styrkekramar till dej.♥♥♥

  SvaraRadera
 5. Katter kommunicerar via kroppsspråk, så din läser av hur du mår. Jag hoppas du känner hur mycket du betyder för katten och resten av din stora familj. Du har ju många som hejar på dig och tycker om dig för den tuffa kvinna du är, så jag önskar att du ska klara av giftkuren utan större biverkningar än du tål! <3

  SvaraRadera