tisdag 10 april 2012

Ishockey Slutspelet......


Och jag hejjar ju på Brynäs.....så kul att dom leder just nu....har hållit på Brynäs så länge jag kan minnas.....Fixade kassler både stekt och kallskuren , potatissallad och fick till en supergod sallad....Dagen har varit relativt bra så länge man inte pratar om skallen.....Ville har varit en snäll och rar kille .....som alltid....... Mammas Lilla Hjärta........Började sticka en Brynäs halsduk nu på kvällskvisten....... Imorrn är det dax för provtagning igen...blä.....tycker inte om det där med nålar och stick.......näpp nu ska vi kolla på Ishockey.......

3 kommentarer:

  1. Kommenterade din sjal på FB stickcafé. Nu hitade jag dig här också. Läste din profil och ser hur tufft du har det. Jag hoppas verkligen att din behandling ger resultat. Vi får hoppas att Brynäs ger dig extra krafter.

    SvaraRadera
  2. Hitta din blogg idag, tänkte hur hinner man sticka med 10 barn och en hög barnbarn,men man hinner ju alltid med det män älskar att göra. Men när jag läst om allt jobbigt som du går igenom nu så blev jag alldeles tagen. Jag håller alla tummar i världen att det går bra för dig och din stora familj. Ska fortsätta att följa din blogg.
    Jag håller på det laget ni slog ut först i slutspelet...
    Mvh Veronica

    SvaraRadera