torsdag 12 april 2012

Lite orolig......




Nu börjar tankarna fara runt i skallen om vad jag kommer att få veta imorrn....håll alla tummar och tår ni har att det inte är allt för allvarligt.....bara att operera skallen är för mig det värsta jag kan tänka mig och hjärtat då förstås...Ville har ju fått en ny favorit artist Ulrik Munther..så när pappan kom hem efter jobbet idag så smilade Ville och bad det snällaste han kunde....för att få åka in och köpa ett munspel..och dom va iväg in och köpte ett....Lycklig liten kille kan jag tala....och ljuv musik från en munspel har ljudit hela kvällen.....så nu är jag slut i hjärnan....blev klar med Kofta nr 2's bakstycke också som Tuva ska få...nej nu ska jag kolla på Georgee Clooney på 6:an.......åhhh hoppas man kan sova inatt......

5 kommentarer:

 1. Styrkekramar till dig!! Så många som möjligt!
  Agneta.

  SvaraRadera
 2. Du ska se att det kommer att gå bra imorgon.Det är viktigt att man får veta vad som ska göras,det är bara att fråga och fråga.
  Styrkekram till dej ♥♥

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummar och tår! Följer dig dagligen, men är dålig på att kommentera, utom när jag hittar billigt garn ;) Lycka till imorgon!
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Tänker på dej och tror att allt kommer att gå bra. mMssor med kramar <3
  Monica

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för dig. Styrkekram!!

  SvaraRadera