måndag 9 april 2012

Mysigt Påskfika........Mysfika blev det nere hos dottern Malin.......och mycket handarbetssnack hi hi....så kul att vi delar samma intrese och kan båda titulera oss GARNNÖRD vilket jag är väldigt stolt över.....Hittade ju garn och mönster på Facebook.... som jag shoppade ett linne/tunika som jag tycker modellen va så himla fin på och så va det för ovanlighetens skull till MIG =) Pappan och Ville satte upp studsmattan efter vi kommit hem från Malin medans jag gick in och fixade grillad kyckling med ris och sötsur sås....mycket gott.....Nu ska jag försöka på nytt beställa från Bellvin garn som inte funkade på förmiddan när jag testade.....åh dom har ett så fint turkost och grått garn  i magic light som jag vill ha....och så kanske mina Tangogarner från Garntjänst kommer iveckan HOPPAS =) näpp nu ska jag natta litet Hjärta eftersom pappan är på fotbollsträning i Almunge

3 kommentarer:

 1. Garnnördar är ni *ler* Men inte ja..... (hehe)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. åå så fint mönster du har hittat,,vart kan manköpa det..nummer på mönstret skulle jag bli glad om jag fick
  å sen vill jag önska dig Lycka till med allt som du ska gå igenom ..Många styrke ♥ till dig//Marina
  marina_n_63@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej
  måste bara få säga vilken livsglädje du delar med dig av. När jag hittade din blog kunde jag inte sluta att läsa, jag blev helt tagen av dig och din energi som du delar med dig av.
  Jag vet vad du menar med ångest och rädsla för sjukhus.
  Jag har en nackskada som gör sig påmind varje dag efter en trafikolycka för 15 år sedan.
  Jag kan inte säga att det på långa vägar är i likhet med vad du råkat ut för men jag tror du förstår vad jag menar. Jag hoppas att det är ok att följa din blog och jag håller alla mina tummar för att man hittar modertumören och kan behandla den. Ps jag är också en garnnörd. många kramar från mig till dig.

  SvaraRadera