tisdag 8 maj 2012

Glad för att vara hemma =) Men känner mig helt tom...=(Jobbiga tankar smyger sig på......det blev så mycket nu som ska göras igen men först om 3 månader och som Läkare Sofia sa NJUT AV LIVET OCH SOMMAREN !!! man är ju livrädd nu att dessa monster ska växa ...... för växer dom så går dom ju inte att ta tillbaka...... Sköldkörtelcancern ska börja behandlas i speptember,och hjärntumören ska utredas i August antingen strålning eller operation...... Ja ja skönt att vara hemma igen och få sitta i sin hörna och sticka på Lilla "Bebbens" babyset......och vara hemma hos Lilla Hjärtat mitt som just nu sitter och spelar Buzz apspel med Pappan =)

4 kommentarer:

 1. Jag saknar helt ord vännen. Jag lider så oerhört mycket med dej, fattar inte att du är så stark, jag beundrar dej gumman. KRAAAAAAAAAAAAAAM<3

  SvaraRadera
 2. Håller med Doktor Sofia.NJUT....hoppas att det blir underbart väder i sommar...att du får må hyfsat bra.Vad ska man annars säga.Hittar inte dom rätta orden.
  Skickar en massa styrkekramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 3. Gör som du blivit tillsagd; NJUT AV SOMMAREN!!!! KRAM

  SvaraRadera
 4. Instämmer med Soili och din läkare, NJUT av livet och sommaren.
  Hoppas, att du kan njuta ordentligt av den nya lilla babyn som snart kommer att det blir en fin sommar med allt vad det innebär och att du får må så bra det bara går.
  Många kramar

  SvaraRadera