onsdag 9 maj 2012

Jag ska..........

försöka njuta av sommaren  men det är inte så lätt när det i huvudet gnager hela tiden att man har en dödlig sjukdom som man inte vet hur den kommer att agera.......Det kan bli ett kort liv likväl ett lite längre........ Ja ja  sov ganska bra när jag äntligen somnat va lite väl mycket funderande måste smälta allt hon sa doktorn i går.......Hade ju så innerligt hoppats på att dom backat tillbaka monstren......En som blev glad när mamma kom hem va ju Lilla Larsson.... Och Sara berättade en så kul grej....Jo att enligt muslimer så är alla syskon som ammats och fått bröstmjölk av samma mamma =) Så mina barn ni har en fyrbent brorsa...... Ni som inte vet historien om Larsson så va det så att när han kom ut till denna världen så fick han inte komma till och dia.......så då gav jag honom utav min mjölk,jag ammade ju Julia då så det va bara att pumpa ur och ge katten i en nappflaska som va till en liten liten docka.....Och ni må tro va han smaskade......men han överlevde och blev våran Mysiga Kisse Larsson....... egentligen heter han Pip-Larsson för han va så pipig som liten kattunge..... Men älskar katten han är så himla go

6 kommentarer:

 1. Jag kan inte föreställa mig hur jag skulle reagera om jag var där du är nu. Men, någonstans så har du helt rätt. Stanna upp och njut, när du kan. Gråt, när du känner för det. Låt dig stöttas när du behöver det och fortsätt sprid ditt ljus för oss andra. Ta varje dag som den kommer, och påmin dig om allt gott som finns runt om dig.

  Du ger så mycket till oss andra, som inte ens har träffat dig. Vi som bara har läst om dig här på bloggen, eller sett dina inlägg på OnlineStickCafet på FB. Fortsätt med det, så finns vi här när du behöver oss. <3

  Kram
  Lynn W

  SvaraRadera
 2. Gomorron kära vän<3. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv än vad föregående ( lynn) har skrivit i sitt inlägg. Njuuuuuuut vännen även om jag förstår att det är svårt med alla tankar som naturligtvis finns hos dej o även din familj som oxå har många tankar o oro i sej<3 Önskar er en fin dag. Många stöttekramar gumsan<3 // Carina

  SvaraRadera
 3. Säger som de här ovan.. Kan inte föreställa mej.. Men har grunnat på hur du överhuvudtaget fixar detta..
  DU ÄR HELT OTROLIG :)Så det är ju inte konstigt att katten ser så välmående ut ;)
  Förstår att även din familj har det svårt.. Får ni alla den stöttning som ni lär behöva? För det är en fucking sjukdom ni har i er vardag..
  Jag var med i en olycka för en massa år sedan o mina barn som då var ganska små fick kuratorshjälp. Sånt finns väl för dej o din familj också? För tankarna snurrar så klart..
  Åh, vad jag önskar att det gick att vifta med trollspöet! Men försök att njuta lite.. Även en dag som denna när det regnar o blåser.
  /Tina

  SvaraRadera
 4. Hej vännen....det är bra att du njuter av dagen(även om det regnar)Härliga gulliga Larsson.Du har många som älskar dej.Tufft blir det...men du är en stark person,det märks.
  Styrkekramar till kämparnas drottning.♥♥♥

  SvaraRadera
 5. å vilken härlig berättelse !
  Du har en tuff tid framför dej,men du har mycket att kämpa för,en stor härlig familj som stöttar , Kram!

  SvaraRadera
 6. Hahaha... 11 barns mamma, eller? :):) <3 Kram Kerstin

  SvaraRadera