fredag 25 maj 2012

Tack för att du finns till för mig.......


Emma har varit här sedan igår för att passa mig.....Pappan är bortrest till i kväll......har ju varit några jobbiga dagar nu och innan Emma skulle gå till jobbet i dag brast allt för mig....och då blev Emma kvar en stund till och tröstade mig.....känner mig inte allt för pigg och all som nöter i skalken just nu är...när ska ja få känna mig lite mer som frisk igen.....slippa det jobbiga i huvudet.......orkar inte med länge till.......Men en nyhet som va glädjande är ju att Linnea slipper kejsasnittet och jag får sticka i rosa för allt va stickorna håller........ nu Hem till Gården =)

3 kommentarer:

 1. Tycker så synd om dej....kämpigt när det är en sån där "mörk dag".
  Härligt i allafall att du får fortsätta och sticka rosa♥
  Färger är själens terapi....och det behöver du mycke,mycke just nu.
  Skickar en massa styrkekramar till dej.
  ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Tycker som skrivaren ovan... Men hur konstigt skulle det inte vara om det inte brast för dej? Man måste ha en pysventil i vanliga fall.. Hur mycket ska den då inte behövas för er? Har tänkt på det ibland, hur ni alla orkar. Men det är väl så, måste man så går det. Iaf ett tag.. Sen måste ventilen lättas på!
  Kul att du får sticka i rosa :) Och att du tittar på "min" serie! Missar inte gärna Hem till gården ;)
  /Tina
  PS.Blev lite sur på Carl i dagens avsnitt.. Nu får han väl skärpa till sej! ;)

  SvaraRadera
 3. Alla dåliga känslor ska ut, hur det går till kan inte jag berätta. Vi får göra det som passar oss. Det är nog en bra idé att skriva av dig en del här, vi är många som läser och vissar vågar skriva kommentarer. Kram på dig!

  SvaraRadera