torsdag 14 juni 2012

Det värmer i hjärtat..... blir så glad för alla goa kommentarer.....Ja det värmer verkligen i hjärtat att få alla gulliga och peppande kommentarer.... Dom värmer i hjärtat...... ja inte kunde jag väl ana för 10 månader sedan vart min liv skulle ta för vändning och bli det ,det är idag.....då inte ens läkarna vet vad det kommer att ta vägen...... Men idag har iallafall solen varit framme ganska mycket.....jag blev klar med prinsesströje framstycket.......Ville har varit som en liten ängel hela dan....... usch bävar för imorrn och sprutan som jag ska ta....hatar verkligen sprutor..... näpp nu ska jag kolla Hawaii five - 0 och förbereda mig för cytostatika intaget HA EN BRA KVÄLL ALLA GOA

6 kommentarer:

 1. Hej
  Jag tycker att du är en stark kvinna.
  Vilken söt tröja du stickar med den vita volangen, va e det för mönster till den?

  Jag har ett litet barnbarn på 1 år som skulle vara så fin i en sådan. kram

  SvaraRadera
 2. Som en liten ballerina ♥♥♥
  Styrekkramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 3. En sån söt tröja!! Hoppas det går bra med både spruta och medicineringen, Styrkekram från mig.

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar tröja eller klänning det kommer att bli. Den som får bära den kommer att känna sig helt underbart vacker.
  Det kommer att gå jätte bra för dig i dag du är så positiv o full av vilja så jag tvivlar inte. Kramar med energi o styrka Beijan

  SvaraRadera
 5. Har nyss börjat följa din blogg och tycker att du är mycket stark som kan skriva om din sjukdom och i övrigt vara så positiv. Många styrkekramar till dig.

  SvaraRadera
 6. Du är så tapper, jag önskar dig allt gott. Ge inte upp undrens tid är inte förbi. Vilka fina stickarbeten du utför rena konstverken. Styrekekramar från nästan grannar.

  SvaraRadera