tisdag 18 september 2012

Behöver lite uppmuntran.........

Så när Drops sänkte sina priser på Baby Merino....till 31 kronor nystanet så köpte jag lite Uppmuntran i olika färger.....Beställde dom från Garnlagret och skrev snällt och frågade om dom skulle hinna få iväg dom innan jag ska in på operationen av hjärntumören så jag skulle kunna ta med dom upp till Akademiska..... Hoppas så att jag hinner få dom....så nu väntar jag en påse blandat garngodis =)

4 kommentarer:

 1. ser ut som en karamell dessa färger=) Så himla fint. Kramis

  SvaraRadera
 2. Många fina färger där! JAg står på kö på lite regnbågsgarn =) Inte för jag vet vad jag ska ha de till..... Men iaf :D Nu stickar jag på en rosa ponho, sen måste jag komma ihåg att köpa presentpapper så jag får iväg alla "grötarna". Kramen

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hinner få hem dem!
  Även om inte jag behöver ha en uppmuntran så får jag nog lov att slinka över till Garnlagret o kolla in lite godis ;)
  Ha det så gott som det går!
  /Tina

  SvaraRadera
 4. Hej du otroliga kvinna!

  Hittade din blogg och läste lite här och var och jag måste säga att du är mig en TUFF Lady!

  Jag tänker på att man brukar säga att Gud inte låter större bördor falla på våra axlar än vi mäktar med, men ibland kan man ju undra... Men tänk om det varit jag, nä jag hade inte mäktat med! Men du.. du kämpar och ser cancern i vitögat och ja, det ryser i skinnet när jag läser och tänker på det för du är så modig och stark och tuff!

  Du är verkligen beundransvärd och en förebild för hur man borde tackla cancer eller annan sjukdomar vi inte kommer undan i det här livet! På en handsydd bonad jag fick av min mamma en gång står "Sluta aldrig önska, sluta aldrig be, sluta aldrig hoppas, under kan ju ske"....

  Sänder dig massa lyckönskningar inför operation men också inför hela din behandling som kommer, ditt liv som går vidare trots detta. Du kommer finnas med i mina tankar, i mina böner och i min lista av bloggar jag besöker framöver! Jag vill verkligen veta hur det går för dig.

  Lycka till kära du!!!
  Många varma hälsningar från en silversmed i Kilsbergen!

  Linnea

  SvaraRadera