lördag 6 april 2013

Gjorde det bästa av denna dag........ Och Tim bjöd på smörgåstårta på kvällskvisten =)

för tröttheten har idag varit min värsta plåga.....men som jag skrev i föregående inlägg så berodde det på andra saker än mig......men istället så fick jag BARA ett värkanfall idag...såååå himla skönt.......Dagen har varit en dag med fullt ös,jag har försökt vila däremellan...fick avsluta dagen med några timmars lugn och tystnad......Sara med barnen va ju här och fika och röjde loss på eftermiddan ute i den strålande solen....Julia hade ju bakat och så även Sara.....jättemumsigt fika.....jag fixade kycklinglår i ugnen som pappan sen grillade på med en järlig krispig yta och till det så serverades pomes frites och tsatsikisås....åhhh de va så gott......sen dök Micke med lilla familjen upp på en snabbfika innan hann tog med sig Mia & Zacke med sig hem till sig för en filmkväll och då fick även Ville följa med men med skjuts av pappan eftersom Mickes bil va fullsatt...Därav lugnet här hemma för alla va iväg på diverse evenemang.....jag tog tag i stickorna under den tiden....för så mycket stickat under dagen har de inte blivit....och jag börjar få ihop en rejäl drös med Vårmössor och då har jag ju ända till 20:e april på mig att sticka =) Blev ju så glad för surfplatteskyddet jag fick av Emma igår passade precis min platta......Så nu ska jag krypa ner i lopplådan och hoppas innerligt på att få sova inatt........men först blir de lite Word Feud....Natti Natti4 kommentarer:

 1. Åh vilka söta o många mössor:) :) helt otroligt. ..Ja så glad blev jag att DU just tyckte om mina kommentarer till dej..Dom kommer från ♡ bara så du vet. .Sov gott i natt nu vännen♡kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vilka fina mössor, skulle jag inte bo i Finland så skulle jag komma och köpa pippi mössorna till mina tjejer. Ha en skön söndag, här snöar det.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. oj vilka finfina mössor. Jag har också 10 barn och 23 barnbarn. Mina barn är födda 1979 - 1997. Själv är jag född 1957. Jag är född i Uddevalla men numera bor jag i Finland. En landsort utanför Jakobstad. Stickar också! Nu just håller jag på med min 7:nde Pippitröja. Följer med din intressanta blogg. Önskar dej krafter och styrka i allt det svåra du gå igenom.

  SvaraRadera
 4. superfina små mössor=)
  Ha en fin dag min vän.

  Kramelikram <3

  SvaraRadera