tisdag 3 mars 2015

Vasaloppet 2015 ...

Har brottats med värken i magen och först på eftermiddan blir det ngt bättre...... hade ju en röntgentid vid 9 imorgon men va tvungen att be tjejerna på mottagningen hjälpa mig ändra till en eftermiddagstid och hon lyckades få en tid till mig 14.10 i stället bara hoppas jag mår någorlunda för att orka först till mottagningen och sen till röntgen.......Har ju varit själv hemma sedan i Söndags då Pappan och Sara är uppe i Dalarna för att köra Öppet Spår (pappan) och Halv Vasan (pappan & Sara) så får se om pappan orkar köra idag med ♡ Sara va med och tog bilder i går på pappan när han åkte sina 9 mil och fick medalj för att ha kört Vasaloppet i 10 år........Ville har fått varit hemma för lite Mamma mys nu när pappan är borta...och han är duktig och ser på mig att jag inte mår så bra, så då håller han sig så lugn och fin....älskade lilla unge......nu ska jag ta och sticka på Ebbas kofta, och kolla på Hem till Gården om en halvtimme ........8 kommentarer:

 1. Ser så härligt ut med skidåkning..önskar dej en härlig dag

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det snart vänder med dig så att du får må lite bättre.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får lite nya krafter och orkar med morgondagen.
  Alla tankar och massor med kramar till dig.
  Lena växjö

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Tittar ofta till i din blogg. Tänker på dig.
  Varma kramar till dig.
  Hälsningar
  Katarina
  i sundsvall.

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får sova gott inatt 💗

  SvaraRadera
 6. Din älskade lilla unge är nog väldigt nöjd att du är hemma och han får vara nära sin mamma♡ Pappan veekar ha krafter kvar att avverka några Vasalopp till! Styrkekramar till dig!!!! Sirpa

  SvaraRadera
 7. Så roligt att se Pappan på bild, sonen är ju en kopia av honom!!! Lycka till och många kramar
  Monika i Åryd

  SvaraRadera
 8. Oj, grattis till din man att han klarat av Vasaloppet i 10 år! Riktigt bra! Han ser ut att klara det minst 10 år till. :)

  Håller helt med en annan Monika (här ovan). Din minsting är en kopia av sin far. Tänkte på det direkt jag såg bilden på fadern.

  Tänker på dig och hoppas att du snart får må bättre! Du är en kämpe! <3

  Kramar,
  Monika

  SvaraRadera