tisdag 8 juli 2014

♡♡♡

I går va en tung dag......för mycket tankar........ jobbigt och ledsen .....Emma va upp en stund efter sitt jobb och förgyllde ett par timmar.....nä i går va ingen höjdare........ Efter natten som va har denna dag varit lite bättre....Hade besök av min läkare från 78 d och hon berättade att jag blir kvar på denna avdelning så länge jag får antibiotika förmodligen veckan ut....sen är det visst tänkt att jag ska komma till palliativ vård på Omtanken innan jag får komma hem.......jag vill ju hem nu..nu..nu.. Pappan och Julia kom upp och hälsa på och hade med sig garnet som kommit från Sonja....utav det ska det bli ngt till mig...... Igår va pappan och nästan alla barn och barnbarn till Åland för den årliga resan då det badas och solas ute på klipporna.... varmt ute säger alla att det är men här på avd är det ganska skönt, bra luft här faktiskt......Linnéa, Ebba och Tobias har farit ner till Göteborg för några dagar....... I dag har jag lyckats orka sticka på Ebbas v-ringade tröja.......28 kommentarer:

 1. Förstår att du längtar hem efter allt vad det innebär och hoppas så innerligt att du snart får åka hem. Ja varmt är det. Finns det någon altan eller balkong på avdelningen där du kan få sitta o njuta av vädret med din stickning när orken finns? Många kramar /Annika

  SvaraRadera
 2. SÅ tungt det måste bara att inte kunna vara med den övriga familjen. Ingen av oss, som onte har egen erfarenhet, kan föreställa sig vad Du kämpar emot. Vi kan bara försöka.
  Kramar fr Ulla

  SvaraRadera
 3. Fina Du!
  Vad gott att det känns bättre idag. Du måste också få vara ledsen. Många gånger är det så att den som är sjuk också är den som stöttar sin omgivning mestadels..."navet" att hålla ihop...Du verkar vara en glädjespridare för många. Hoppas du får en bra kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilket elände. Hemlängtan är jobbigt och ha en allvarlig sjukdom är orättvist. Du har ju varit inlagd länge och väntat på få komma hem till din familj och ta emot Sissi....så det är inte undra på att du får en deppardag då och då. Nu håller jag mina tummar så att Nu nu nu ska bli verklighet snart så att du får komma hem snart snart snart. Sov gott och dröm vackra drömmar. Man blir avundsjuk när jag tittar på badbilderna:-). ♡ KRAAAAAAAM♡♡♡♡ Sirpa

  SvaraRadera
 5. Bamsekramar fr oss här nere../TOK och TOKson....

  SvaraRadera
 6. Kram ❤️
  Skönt ändå att det finns en plan för framtiden och jag hoppas verkligen att tiden springer fram så du snart är hemma med dina nära och kära och dessutom din lilla söta humlan Sissi.
  Va bra att ni har det svalt inne på salen nu när det är så varmt.

  Sov gott när du lägger dig.
  ❤️❤️❤️
  Anki

  SvaraRadera
 7. Finaste Bettan 💜 Tycker så synd om dej när det blir så jobbigt för dej...samtidigt som det är bra att du' får ur dej lite'.Hoppas nu dagarna som kommer blir mycket lättare 💜 Kram Gunilla

  SvaraRadera
 8. Finaste Elisabeth.....i bland måste man få bryta ihop.....faktiskt uttala ord typ.....JAG VILL INTE MER...man måste åxå ibland "titta oron i vitögat" tillåta sig känna oro och ångest ibland...för mej har de stunderna faktiskt gett mej ny styrka....nytt hopp..och en ljusare morgondag ( tills nästa gång ;-) Önskar Dej allt gott... *kram Berit.

  SvaraRadera
 9. Klart du måste ha tunga dagar ibland-du är ju "bara" en människa! Livet är inte alltid lätt och du/ni har ju haft det tufft länge nu! Hoppas på en förändring nu....

  SvaraRadera
 10. Jag tänker på dej ofta fast jag inte känner dej. Det är väl för att du skriver så personligt om dej själv och de dina. Jag tycker så synd om dej och din stora familj. Nu hoppas jag som alla andra att du snart får komma hem och njuta av sommaren.

  SvaraRadera
 11. Tänker på dig Kram Yvonne

  SvaraRadera
 12. Måste säga att du verkar deppa ovanligt lite. Många friska verkar deppa betydligt mer än du. Deppa på när du behöver! Du reser dig ju efter deppet...Ta en dag i taget. Där livet finns, finns inte döden. KRAM

  SvaraRadera
 13. Tänker på dig. Många kramar♡

  SvaraRadera
 14. Kram <3/Kajsa

  SvaraRadera
 15. Raraste,goaste,finaste och underbaraste kämpe / bloggvän. Jag saknade Dig såååååååå mycket igår kväll.Jag läser ju Din blogg varje kväll innan jag släcker lampan och somnar. Tänk nu INTE att Du skall skriva för oss här ute.........tänk istället HUR MYCKET DU BETYDER för oss här ute!!!!! Dricka bör man annars dör man.......deppa bör man annars dör man........Du är en sann överlevare!!! Googlade på "OMTANKEN"......imponerad blev jag.........jag tror att Du kan få en stor trygghet där ( kvalificerad vård vid behov ) i kombo med medbestämmande ( åka hem när Du orkar och få vård i hemmet vid behov ).........en möjlighet finns också alltid att åka tillbaka till sängen på "Omtanken" ( vid t ex en febertopp )....Bäst av allt........dock.........SISSI är välkommen JABADADOOOOO......Kramizar från Gunilla/Nilla på Gotland. ( Jag vill INTE stå som anonym......vet dock inte hur jag skall göra för att slippa det )HELP!!

  SvaraRadera
 16. snart får du komma hem, och Sissi skall väl också komma....?
  duktiga du, kämppakrafter till dej!!

  mommo till 7

  SvaraRadera
 17. Klart det är tillåtet att tycka tillvaron är skit ibland, man kan ju inte vara på topp för jämnan. Skillnaden är att du aldrig låter allt det tunga och jobbiga dra ner dig i träsket, ditt vackra hjärta talar alltid om hopp och glädje. Du är full av liv, av glädje och kärlek till de dina och alla omkring dig. Din älskade söta Sissi, pappan och alla ungarna - stora som små. Så mycket kärlek du har omkring dig Elisabeth och så mycket du ger till oss som läser din blogg. Varje dag i ur och skur. Du är helt fantastisk Elisabeth, är du medveten om det? Snart får du hålla Sissa och känna hennes sprattlande små ben och den lilla nosen som ska hälsa på matte. Massor med kramar

  SvaraRadera
 18. Åh, jag förstår verkligen att du längtar hem! Hoppas att du snart får vara med familjen och njuta av sommaren. Du stickar så fina saker!
  Tänker på dig, många kramar!

  SvaraRadera
 19. Till alla anonyma. Välj namn/webbadress och skriv ert namn där.
  Till Elizabeth en massa styrkekramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste erkänna att jag fattar ändå inte. Fylla i namn kan jag men webbadress???? Anonyma Sirpa

   Radera
  2. Hej Sirpa,
   det räcker att du skriver ditt namn i fältet. Inte har jag heller blogg.

   Radera
 20. Jag vet inte vad jag ska säga men att vara ledsen ibland är en del av livet. i ditt fall har du mer än rätt att vara ledsen. Att våga fråga någon hur de mår är starkt. För då måste man kunna lyssna på svaret. Jag önskar du finge komma hem till de dina och till din hund.
  många kramar från mej
  Christina

  SvaraRadera
 21. Du är en sån kämpe, läser din blogg varje kväll och hoppas såå att du snart får komma hem till din stora familj!

  SvaraRadera
 22. Tänker på dig!

  SvaraRadera
 23. Många kramar!!!

  SvaraRadera
 24. Ber för dig, hoppas det kan hjälpa lite.

  SvaraRadera
 25. Du finns i mina tankar.
  Hoppas du blir så piggelin så du får fara hem till din fina familj.
  Kramar från en fd Alundabo/Gun-Britt

  SvaraRadera