tisdag 22 juli 2014

Hua va varmt !!!

Blir lite jobbigt med andningen när man har jobbigt med den ändå......för att andas varm klibbig luft är inte kul..... tur man har syrgasen att ta till när det blir som jobbigast...... natten va så där har sovit dåligt, mått illa av den äckliga hostan......men när Sjukvårdsteamet va här så fick jag en injektion mot illamåendet.......Sissi verkar tycka det är helt okej att ha hamnat här.....och hon tycker väldigt mycket om Linnéa och Julia........vi är ute när det börjar bli skugga på framsidan för gå ut med hundstackarn nu när det är så himla varm gör jag inte........igår kväll va Julia ute och promenerade runt på tomten för att lära henne gå i koppel och det gick jättebra.......hon är inte så matsugen..... hoppas det vänder...... Sticka hinner jag faktiskt med och det är tack vare att det är så många som vill va med Sissi här hemma........ I går jagade hon fatt i Mimmi här inne men Mimmi vände sig och fräste till och då va det en som snabbt med svansen mellan benen sprang tillbaka in i sitt rum....... i dag är Pappan,Ville,Julia,Philip.....Micke,Petra , Ronja......Sara,Simon,Tuva,Isak..........Malin,Erik,Gustav,Calle,Erika..........Mia,Zacke....... på Åland och ska va där över dagen och bada från klipporna.......Så jag,Linnéa,Ebba,Tobias och Sissi myser hemma i lugnet ♡♡♡ Faster Ingrid va precis in med en bukett rosor plockade i hennes trädgård och en burk med jordgubbar och smultron........3 kommentarer:

 1. Jag förstår att det är jättejobbigt i värmen just nu. Du är klok som inte tar ut Sissi i solskenet,mina som vanligtvis älskar värme pallar knappt av att gå ut och snabb kissa.
  Härligt att du hinner sticka <3
  När min son var liten kallade han jordgubbar och smultron för sommargodis. Det stod högre i kurs än lördagsgodis till och med. Jag köpte en golvfläkt och vi är redan bästa vänner ;)
  Ha en finfin tisdag. Kram fina du <3

  SvaraRadera
 2. ❤️❤️Ha en fin sommardag !

  SvaraRadera
 3. Ok oj smultron! Det är grejor det, lyllo dej! Nej det är förnuftigt av dig att hålla lilltjejen borta från hettan, de torkar ut fort som attan. Ha det gott, det lär vara fart hemma på tomten nu när all är tillbaka från sin badtur. Kram

  SvaraRadera