tisdag 15 juli 2014

Det närmar sig ..... =)

Att dagen D är nära......... nu är Torsdag satt som hemgångsdag.......Äntligen !!!!!!  Väcktes vid 05.30 då alla koller skulle tas och sen va det bara att somna om...... sov som en stock när dagpersonalen kom in vid 8 ...  vid 10.30 kom min läkare från Endokrina och berättade att hemgång för mig blir på Torsdag och remiss skulle sändas om peruk..... sen va det dax för mig att fara ner till lungmott. och få min syrgasmaskin och lära mig hur den funkar....så nu har jag den här på mitt rum redo att fara hem med mig på Torsdag......... pappan va upp för en stund sen och hälsade på innan han skulle hämta Ville , som varit och sett Draktränaren 2 med Emma....... tyvärr så hittade Emma ingen tunn bomullsmössa åt mig på stan, men hon har skickat efter från nån sida på nätet........ så hoppas dom kommer ........ Har stickat på babysetet i dag och hoppas bli färdig med det imorgon....... ikväll ska jag kolla på 24 på 3:an klockan 21.00 nu ska jag inta mina mediciner och inhalera........ har varit trött idag och vilat rätt mycket på eftermiddan sov när pappan kom upp ♡♡♡ så nu önskar jag er en ☆Godnatt☆


14 kommentarer:

 1. Du är en fantastisk människa! Önskar dig allt gott!

  SvaraRadera
 2. Du är en sann kämpe. Stickar fantastiskt gör du och jag önskar dig all lycka Yvonne

  SvaraRadera
 3. Tänk att det äntligen blir av. Ta hand om dig o din familj.

  SvaraRadera
 4. Tänk nu är det nära. Tänk att få vara hemma igen! Det är nog många som saknar dig där hemma...både tvåfotingar och fyrtassade. Sportaffärer kan ju ha något mössliknande i andasmaterial. Sov gott..din lilla skydsängel finns hos dig och väntar ivrigt att få följa med dig hem i morgon. ♡♡♡♡kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Jag är så glad för din skull nu.
  Äntligen får du åka hem och Sissi gör väl entré samtidigt som sin matte antar jag 😃
  Kram och sov gott när det nu blir.
  ✨💙✨

  SvaraRadera
 6. Håller med om att du är fantastisk...och tapper, som du har stått ut alla dessa dagar du legat på sjukhus utan att klaga. Även jag önskar dig allt gott!

  SvaraRadera
 7. Jaaaaaaa! Underbart. Lycka! Kramar i massor!
  Susanne

  SvaraRadera
 8. Du är säkert lika vacker utan peruk som med,men det är din självkänsla so m avgör :) Lycka till....Tankar och kramar <3

  SvaraRadera
 9. Förlåt, glömde visst presentera mig igår. Yvette heter jag. Det var så roligt att få träffa dig, tycker att du är en helt fantastisk människa !
  Tänkte på den påbörjade flättröjan, man kan ju strunta i mönster på dom övriga delarna så går den fortare att göra klar. Underbart att få höra att du får åka hem på Torsdag. Sov gott och lycka till med all planering.

  SvaraRadera
 10. Åh underbart. Är det en syrgaskoncentrator som du har fått? Bättre i såfall än att oroa sig för att syrgasflaskorna tar slut och behöver bytas jämt.
  Håller tummarna nu att du kommer hem utan problem.
  /Annika

  SvaraRadera
 11. Åh vad jag gläds med dig nu♡♡♡♡. Nu önskar jag av hela mitt hjärta att du får va pigg och ha de gott...Lilla vovven och kalas och bara få njuta. Kram♡♡♡♡. Laila.

  SvaraRadera
 12. Så skönt att få komma hem ❤️

  SvaraRadera
 13. Glad för din skull...skönt att få komma hem.. <3

  SvaraRadera
 14. Härligt! Är så glad för din skull och håller tummarna hårt att allt nu går som ni har planerat <3
  Kramar från Skåneland

  SvaraRadera