fredag 4 juli 2014

i dag va dett byte av vårdavdelning....

Då 78 D stänger 4 veckor under sommaren så måste patienterna som är sjuka så att dom inte klarar att skrivas ut läggas in på andra vårdavdelningar.....som jag nu som hamnade på reumatologavdelning 30 B och har inte ngt med cancer att göra.....märklig situation det blir där...... Dagen började okej till värkattacken slog till vid 10.15......sen låg jag och väntade ut värken till kl va runt 14...så jobbigt......men efter att fått morfin m.m så va det dax att flytta.......Anna, Josefin och Mattias va dom som körde mig och alla mina väskor över till 30 huset..... Fick ett rum med utsikt över hela stan....bla stadsparken....ska bli kul och se om det blir ngt röj där ikväll som det va förra helgen......fick hem ett paket i dag från* Gunilla på Gotland* och Tack så mycket för det gulliga lilla burken den var så fin.... pappan va upp på kvällskvisten och hälsade på.....Nu ska jag kolla på nån tok film på sexan till ögonen slår igen ☆Godnatt☆


7 kommentarer:

 1. jo så är det här uppe också att de stänger igen avdelningar och man hamnar på en avdelning som inte alls har den inriktningen. men jag vet du är i goda händer ändå.
  många kramar från christina i värmland

  SvaraRadera
 2. Känns säkert märkligt att vara på reumatologen. Tala om för personalen om dina svåra slemattacker och ångesten så att de är förberedda. Vet från min lilla mammas sjukhusvård att det skadade inte att tala om sånt i förväg. Men vilken fin utsikt du har och nu ska tydligen solen titta fram så det är bara att njuta av utsikten. Hoppas du orkar sticka igen...du fick väl med dina nystan och stickor? Det bästa med skyddsänglar är att de hittar dig var du än är♡ god natt! Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Tala om hur du reagerar vid dina attacker så dom är förberedda. Sen kan det ju vara positivt å vara på en reumaavd då du får dina smärttoppar för folket som jobbar vet av erfarenhet av reumapat att det gäller att vara snabba med smärtlindring för att det inte ska var olidligt. Vi får hoppas att du snart ska få komma hem å slippa sjukhuset. Styrkekram från västkusten. Har själv lång erfarenhet å tillbringat 7 månader på sjukhus å när sommarn kommer vill man bara hem.

  SvaraRadera
 4. Blir lite tokigt i semestertider ...... Men du ser ut att fått ett fint rum ändå, och vi hoppas väl att du snart är hemma igen:) kram Caroline

  SvaraRadera
 5. Ha ha du får be pappan komma med en kikare så att du kan spana in röjet i parken ordentligt :)) Klart det känns mysko att hamna på reumatologen, förmodar att det blir runt-runt mellan olika avdelningar för många hela sommaren i takt med att personalen går på sin välförtjänta semester. Hyser enorm beundran för all underbar fantastisk sjukvårdspersonal, de är änglar i människoform! ja berätta för dem på reumatologen så att de håller extra koll på dig så att du kan vara trygg om lika fint omhändertagen som på den andra avdelningen. Idag lär det blir VARMT! katterna och jag har njutit av fågelsången arla morgon. Massor med kramar!

  SvaraRadera
 6. God morgon.
  Jag hoppas att du haft en bra natt på nya stället.
  Kikare var ju en bra idé 👍
  Lördagskram 💖💖💖
  Anki

  SvaraRadera
 7. Min mamma låg på onkologen på Sös och dom ville skicka hem henne för att (som DOM sa) hon var på fel avdelning för sina symtom.
  Hon hade ursprungligen hudcancer på huvudet, som spred sej via metastas i lungan och vidare i lymfsystemet till hela kroppen.
  Man kunde från utsidan räkna till mer än 30 tumörer.

  På onkologen var hon "på fel avdelning för sina symtom" och den 8/1 sa dom att dom den 10/1 skulle skicka hem henne.
  Hon somnade in den 9/1 (på min födelsedag).

  Jag förstår inte hur dom tänkte.

  Jag är så ledsen för din skull, Elisabeth.
  Att du inte får bli så bra att du kan få komma hem.
  Men, det känns - på dina inlägg - som att du blir väl omhändertagen på sjukhuset. Och, det känns bättre, för mej.

  Men, allra bäst känns det den dag jag får se foto och inlägg om att du fått komma hem. Och, då du fått krama och pussa Sissi. (((kram)))

  SvaraRadera