fredag 25 juli 2014

Jissus kan det bli varmare än så här.......

Jaha då det kan det minnsan.... fy idag har det varit värsta dan hittills tror jag.......och här har det varit fullt upp av badjäklar ♡♡♡♡♡ Malin,Erik och Calle invigde denna dag.......Micke kom utcyklandes från stan........Sara, Simon, Tuva, Erika och Isak kom.......Mia och Zacke dök upp dom med...Tim med flickvän  kom senare....Pappan for in och storhandla på eftermiddagen och hämtade hem Linnéa och Ebba från Tobias i Sävja på en gång....Sara hade bakat gott till fikat....Jag fick mitt smärtanfall ,så ont...men försökte mota olle i grinden vilket gick så där.....nu på kvällningen kan man äntligen gå ut......Så nu är jag ngt trött kan jag tala om ♡♡♡♡♡  nä nu slocknade lilla Humlan så ska passa på att sticka några varv..... Ha en bra kväll mina goa vänner..........

8 kommentarer:

 1. håller med dej, denna värmen är bara för mycket. men söndag blir det regn och åska här i värmland. så det är att härda ut värmen i morgon.
  kram goa du.
  christina✨✨✨

  SvaraRadera
 2. Hur härligt för dig att leva familjeliv, unnar verkligen dig det. Jag har själv en stor familj, många barn och barnbarn. Jag vet att det att bli för mycket ibland, men GUD VAD MAN ÄLSKAR DET!

  SvaraRadera
 3. Ha en skön stund med stickorna.

  SvaraRadera
 4. Lilla Humlan ochdu verkar ha haft fullt upp. Sov gott...i morgon hoppas vi på något svalare väder♡ kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Vad härligt ni verkar ha det ändå <3
  Men så tråkigt med din smärta - måste ju vara ännu jobbigare i värmen, inte konstigt att du är trött! Hoppas du får sova gott inatt.

  SvaraRadera
 6. Oj vilken söt liten Sissi ni har! På söndag lättar värmen, håll ut.

  SvaraRadera
 7. Jag gläder mig verkligen åt att du äntligen är hemma och att det verkar gå så bra. Och den goa lilla Sissi blir man ju helt förälskad i, så mycke sköna känslor hon måste väcka hos dig! Som bara djur och barn kan.
  Allt gott framöver önskar grannen E

  SvaraRadera
 8. Åh så mycket fina mysiga grejor hon har lilla sissi. Håll ut i värmen. ..när de kommer ner till 20 grader fryser vi väl:) Kram♡♡. Laila..

  SvaraRadera