tisdag 22 juli 2014

Lek och bus med brorsorna

Syster Yster va över en sväng med sina små Svante och Sture........Svante är helbror till Sissi och Sture är halvbror och 2 veckor yngre än Sissi........ och det lektes för fulla muggar.... Det har varit en jobbig dag pga värmen går ju inte att gå ut på dan,man får vänta tills kvällskvisten och när solen försvunnit bakom hus och träd......Nu väntar vi hem familjen från deras tripp till Åland idag...... Tack Snälla Gunilla på Gotland för presenten som kom i dag en grön leksak ♡♡♡ Kom även hem lite garngodis ,mums ♡♡♡ och Sissi fick lite smått och gott hon med bla en ny vit hundbädd ♡♡♡♡♡7 kommentarer:

 1. Haha, jag skrattade gott när jag läste namnen på brorsorna.J
  Det hade bara fattats att din lilla tjej heter Agnetha, så hade trion haft namn som mina tidigare svågrar och svägerskan =)
  Jag är så glad för din skull, att du har fått komma hem och få glädjas åt och njuta av Sissi när hon är liten, dom är goa som vuxna också, men det är nåt speciellt att få ta sej an en valp =)
  Gulla med den goa mjuka magen, känna den goa valplukten, ja t.o.m. känna av dom sylvassa små bissingarna =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt men valpbus ❤️
  Ja det är för varmt ute på dag tid.
  Kram 💙💜❤️
  Anki

  SvaraRadera
 3. Vad tyckte katterna om tre valpar ...som om en inte hade varit nog. :-). Kul o följa valparnas bus kan jag tänka mig för både dig o din syster. Tänkte bara hur många kilometer garn du har stickat upp...säkert många varv runt jorden. God natt sov gott Sirpa

  SvaraRadera
 4. Hualigen vilken värme, trodde jag skulle förgås på jobbet i dag.
  Tänker som vanligt på dej.
  Kramar i massor❤❤❤❤❤❤😄
  Christina

  SvaraRadera
 5. Jaa jag tänker så ofta på dej också ska du veta 💜💜💜 Gunilla

  SvaraRadera
 6. Stor kram och fortsätt att njuta av alla levande väsen omkring dej/ Anette i Ystad

  SvaraRadera
 7. Helt underbart att se de små röja runt som bara glada valpar kan! Hi hi säger som Sirpa, snart har du stickat dig jorden runt flera gånger! Skuggan är allt bra att ta till när asfalten nästan smälter! Kramkram

  SvaraRadera