fredag 20 juni 2014

MIDSOMMAR AFTON 20 JUNI ......PÅ AVD 78 AKADEMISKA SJUKHUSET.....

Vaknade som vanligt runt 8 när koller på blodtryck,temp,puls och syresättning gjordes.......men när dom skulle ta blodprover ur min port vägrade den.... busig sak det där.....sköterskan gav till sist upp och bytte nålpaketet.....efter ett tag så funkade den nya =) ..... hann ta min morgonmedicin och gå och göra morgontoaletten innan magvärken slog till igen..... såååååååå ont......... Pappan och Emma va upp vid 11.30 för att önska Glad Midsommar,fick rosor i cerise av Pappan och en liten bit smörgåstårta som den övriga familjen skulle festa på,på eftermiddan......Det tråkiga va att jag hade så ont att jag orkade ,kunde inte prata med dom..........Tjejen brevid har även hon varit trött idag......så här uppe har det varit lugna salen........Stickade färdigt dom rosa byxorna till det rosa print setet......fick garn kvar så jag testade att göra en liten mössa ,som också blev färdig men bild kommer imorrn.....det va ett mönster från Svarta Fåret....skulle behöva fixa mer garn av Svarta Fårets baby och Tilda till "Projekt Albertina" money,money....tralla la .......Hemma hade dom varit upp och dansat runt stången i Vargspåret och sen käkat hos oss......och dom verkar ha haft det mysigt..... började kolla på på fotbollen men när Frankrike ledde med 3 mål stängdes tvn av....inget spännande alls.....nu ska jag ta och kolla runt om det finns ngt roligt .... ☆Godnatt☆12 kommentarer:

 1. Kram och jag hoppas du kan sova gott i natt 💖
  Underbara rosor. Ljuvliga stickade set.
  ❤️❤️❤️
  Anki

  SvaraRadera
 2. Tittade på Costa Rica som vann över Italien...europeiska lag har det tufft i Brasilien. Men lilla du har det tuffare...tänk om jag hade ett trollspö som kunde bota din värk♡ och trolla bort monstren ur din kropp♡. Hoppas på en bra natt med mycket sömn och så lindrig värk det bara går. Fina bilder! Sov gott Sirpa

  SvaraRadera
 3. Godmorgon. Nu hoppas vi på att en ny vecka med kortison gör susen så du slipper de onda och kan få åka hem. Kram Laila.

  SvaraRadera
 4. Kan jag hjälpa dej med garn?? Vad behöver du??Har själv suttit många timmar vid sonens säng på neurologen och virkat och i efterhand förstod jag vilken tur det var att jag hade mitt handarbete..Stor kram till dej.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du snart blir bättre, att smärtan lägger sig. Fantastiskt vad du stickar fint! Kram från Eva i gbg

  SvaraRadera
 6. Massa styrkekramar. ..💚💛💜💓💖

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna att du snart får åka hem någorlunda smärtfri stickandes med en liten hundvalp intill dig!
  Kram <3 Virre

  SvaraRadera
 8. Man saknar ord.. Vad ska en säga liksom.. Mer än: Måtte det ge sej lite! Så du får komma hem till fantastisk familj o valp.
  Behöver du garn? Hojta till för 17! Vi är många som har möjlighet att ta oss till garnshoppen o så skicka ett nystan. En adress bara :)
  Styrkekram
  /Tina

  SvaraRadera
 9. Vilka fina bilder,men så ledsamt att du ä sjuk!
  Jag hittade till din blogg idag och har läst en hel del!
  Jag önskar innerligt att du mår bättre snart!
  Många varma kramar från Kyllikki

  SvaraRadera