onsdag 11 juni 2014

What !!!!!

Vaknade av när dom höll på och tog koller på mig i morse vid 05.00 och då hade jag fått feber 38,4 IGEN .........vid 08.00 togs alla blodprover igen och när svaret kom på dom hade CRP gått upp till 108 igen som va på 6.3 i går...mysko...... leverproverna hade börjat öka också och därför togs nya prover på dan och dom fortsatte öka...... blev skickad på ultraljud för levern vid lunchtid......Senare blev jag även skickad på en lungröntgen, nu har det även tagits virusprover m.m    Tänk alltid när jag ska åka hemåt dyker det upp ngt skit....... Nu får jag intravenöst med antibiotika igen och då kan jag ju inte ta kortisonet....som gör min slemklump ngt lösare.....nä idag har det inte varit ngn kul dag.....tänk om jag inte får åka hem på fredag..........nu är näsan under ytan ............ Har stickat klart det baby blåa print setet,och garnet till byxorna i dom printade seten hade kommit i brevlådan idag....... så då kan jag sätta fart med dom när jag kommer hem...... Projekt Albertina ♡  Började sticka med Viking Baby ull nu på kvällskvisten och det va riktigt bra att sticka med,första gången med den baby ullen för mig ........ nu är jag trött efter dagens alla kast hit och dit........få se nu vad alla röngtensvar och provsvar visar imorgon....måste ringa på värktablett har sååååååån värk i magen..........
15 kommentarer:

 1. Önskar bara att du ska få må bättre och kunna vara hemma <3
  Hoppas smärtan släppte fort och att du får sova gott o vakna pigg!!

  SvaraRadera
 2. Vilket skit, helt enkelt, att dina värden försämras så där hux flux! Känner med dig och du finns i mina tankar. Håller tummarna för att det snart vänder. Kram!

  SvaraRadera
 3. Gogumman va besvärligt du har det nu. Du måste få komma hem nu..vore väl underbart för er alla💜 tänker på dej Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. ♡ en liten skyddsängel finns vid din sida...håller om dig...tröstar dig...vakar över dig...God natt kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Jag kan bara föreställa mig hur du måste känna dig nu.... du kämpar å kämpar och bakslagen kommer som brev på posten. Fy fan va jobbigt.
  Jag hoppas du kan sova lite i natt och att din morgondag blir en bra dag.
  Helt fantastiskt att du stickar mitt i allt.
  Kram finaste du ❤️❤️❤️
  Anki

  SvaraRadera
 6. Fasen vad tröttsamt, men du är den största kämpe jag vet!
  Hoppas du snart får sitta hemma soffan stickandes och väntandes på Sissi och dina nära och kära runt dig. Detta är en önskan från mig till dig.
  Håller tummarna stenhårt och har dig i mina tankar.
  Kram Virre

  SvaraRadera
 7. Get some rest and feel better! I'm glad the yarn arrived, it's supposed to make a pattern like this: http://cdn.iceyarns.com/temp/sku/samples/y4651d.jpg?20140611193218 I hope you enjoy it and can use it! Much love!

  SvaraRadera
 8. Nu håller vi tummarna att det går åt rätt håll. Kram♡. Laila

  SvaraRadera
 9. Fasen vilken kvinna du är Elisabeth! alltid med siktet framåt oavsett vad som händer. Skit för bakslag! men imorgon är det fredag och då djäklar är du på väg till ditt älskade hem! Hoppas du känner dig bättre denna torsdag med solsken och alla skolavslutningar, stan är full av finklädda ungar med förväntan i blick och bubbel i benen. KRAM

  SvaraRadera
 10. Hela veckan har jag gått och varit förtvivlad över ett jobb som jag så gärna vill ha men som jag troligtvis inte får. Jag halkade in på din blogg och inser att det jag gråter över inte är nånting mot det du går igenom. Du är stark och kommer få åka hem till din familj snart.

  SvaraRadera
 11. From across the ocean heres wishing you a little more healing thoughts, get better soon love, the world needs you!

  SvaraRadera
 12. Du är en otrolig kämpe. trots bakslag, ibland helt horribla så ser Du framåt. Har sällan eller aldrig mött en sån kvinna fast jag jobbat med människor hela mitt liv. När jag blev "friskförklarad" från bröstcancern lärde läkaren mej ett nytt ord -salutogenes- vilket innebär att man fokuserar på det friska/positiva istället för sjukdomarna Du kunde kanske det ordet och dess betydelse för det är ju precis så Du gör/lever ser framåt planerar nya projekt o.s.v Önskar Dej allt gott :)

  SvaraRadera
 13. Önskar dig bättring så du snart får komma hem till egen säng och nära och kära ❤️

  SvaraRadera
 14. KRAM ! Hoppas läkarna får ordning på febern så du får komma hem snart.Du är helt suverän med stickorna och som människa.

  SvaraRadera
 15. Av hela mitt hjärta önskar och vill jag att det börjar vända nu! Tänker på dej varje dag och följer din blogg! Kram <3/Kajsa

  SvaraRadera