måndag 24 november 2014

Blev sent igår.........

Därför orkade jag inte skriva, ngt hade hänt med min droppåse så natten fick komma och sätta den så det blev inte sängen förräns klockan va 23......vi hade ju kalas igår för syskon och syskonbarn till Ville......vilket fick bli ett ute kalas med grillning av korv m.m allt tack vare att jag inte ska dra på mig några bassilusker nu när jag går på penicillin och snart ska avsluta dom, en den intravenösa fick jag sista gången av i morse.......i dag va det lämna prov dag och ta bort nålen ur porten så huden får lufta över dan.....idag har dom haft läkarkonferans och där jag b.l.a diskuterats.....så imorgon lär ju min doktor ringa och berätta vad dom tänkt att göra ( eller inte göra) med dom nya FULINGARNA som växt i mig........usch är riktigt nervös inför imorgon.....ont i magen =( men då fick jag ett fint besök från min Funbo församling som kom med en blomma, en amaryllis med 2 stänglar....min fina granne Elisabeth kom över med den Tack Snälla ♡♡♡ och så kom det några nystan till min bluffolle tillverkning med postis, mysigt att få klämma.....det ger mig lugn ♡ i dag blev jag färdig med bluffis nr 3 för vuxna..........är så trött i kropp och själ just nu.....och i morgon fyller våran lilla Ville plutt 9 år.......nu ska vi sova så vi orkar upp och sjunga i morgon bitti......... ☆Godnatt☆ mina fina läsare och fina Vänner ♡♡♡12 kommentarer:

 1. Tänker på dig fina starka kvinna!Otroligt fina bluffisar!Kram från en trogen läsare.

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna att allt går bra imorgon. Kram ♡♡. Laila.

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna inför morgondagen!/Lillemor

  SvaraRadera
 4. Du är en otroligt fantastisk person på alla sätt! Och dina Bluffisar är så fina speciellt med luddkanten. Du är värd alla bra besked imorgon!!
  Kram fr. Agneta

  SvaraRadera
 5. Tänker på dig och din familj idag kram <3 <3 <3 Eva-Lena

  SvaraRadera
 6. Beundrar dig i din kamp mot alla dessa monster.
  Om man själv skulle råka ut för nått liknande så hoppas jag att man skulle vara lika stark som du är.
  Du är verkligen helt fantastisk!!
  Önskar verkligen att det stannar nu och att du får njuta av en snöig och härlig jul med din härliga familj.

  SvaraRadera
 7. Stor Bamsekram till dig o hela din familj! Britt-Marie

  SvaraRadera
 8. Ja du är otrolig!..Du ger en annan kraft...ska du veta 💗 Såå fiiina bluffisar..har ju 2 du vet!..Kram på dig 💗Gunilla

  SvaraRadera
 9. Alla goda tankar till dig idag.

  SvaraRadera
 10. Tack gulliga du för titten hos mig ♥ Kramelikram ♥hoppas det gått bra idag hjärtat! Gunilla

  SvaraRadera
 11. Många tankar till dig idag…Kram

  SvaraRadera