onsdag 11 december 2013

Endokrin onkologi mottagningen imorrn igen då......

stickväskan är packad....bara fikat som ska ner imorrn...... och julklappen till mina fina tjejer på mottagningen Anna & Riselda.... Mina änglar...... Usch får se vad som kommer att hända nu då......undrar va dom gör åt tumörer som sitter i/på ryggraden och växer........Där har inte Afinitor gjort sitt jobb....... blir nog till att sänka lönen där....Tänk om man vaknade och detta bara va en dröm alltihop med dessa cancermonster.... skämt åsido.....skönt att veta det jag känt är som jag trodde......Sen ska jag få komma till hudkliniken då dom misstänker psoriasis......skönt det med att det görs ngt åt mina händer.....för det är så jobbigt med värken...... Dagen har varit okej och Jag har stickat på en ny påbörjad söt liten top åt min lilla Ebba......älskar att sticka till småtjejer,finns så mycket fint....och idéerna poppar upp i skallen om vad jag vill göra åt henne....Lille Isak står näst i tur att få ngt stickat.....Ska göra ngt sött till Mormors Erica också.....Mormors Tuva vill inte ha mitt stickade ...... Nu är det dax för mina giftpiller och så hoppas jag att det går bra imorrn....läkarna skulle diskutera mitt fall imorrn så jag får träffa läkaren vid 10.00 Godnatt och Sovgott <3


8 kommentarer:

 1. Här finns det en som tänker hålla tummarna för dig hela dagen. Hoppas du kommer att kunna sova inatt.
  Ja tänk om detta kunde vara en mardröm *önskar att det var så * trots att jag inte känner dig.
  Lycka till och här kommer en varm kram ❤
  Anki

  SvaraRadera
 2. Bettan, vännen. Tänker så mycket på dej och allt ditt "skit" som du har i kroppen. Hoppas verkligen att du några goda nyheter imorgon. Du ska veta att det är få människor som jag beundrar lika mycket som dej. Du är en förebild för oss alla andra som gnäller för det minsta lilla. Du härdar ut och har alltid ett skämt att säga. Ta hand om dej så gott det går och massor med styrkekramar.
  Monica

  SvaraRadera
 3. Jaa DU vet att det hålls här också i vad som helst för att du ska bli bra kram fina du...♥Gunilla på sjukan

  SvaraRadera
 4. Jag tänker inte peppa dig eller säga kämpa på. För vem är jag att göra det, som inte alls upplever samma helvete på jorden.
  Jag vill bara säga att du ger mig reflektioner och livslust. Jag önskar dig besked som gör dig lugn och att din smärta avtar.
  Du är duktig på stickning, det är så jag hittat till dig.
  Vill du ha en kram? Här kommer en i alla fall...
  Från en okänd sticksyster Karin (knittingcookie)

  SvaraRadera
 5. En stor kram till dig! Tänker på dig ofta och speciellt imorgon (jag menar idag, det har blivit sent nu). Tänk om man kunde göra som i sagorna och vifta med ett trollspö... Lycka till och njut av stickningen! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Haha, nej det duger ju inte för den här damen! Men sommarkoftorna funkar, de har blivit välanvända. :-)

  SvaraRadera
 7. Kram till dej! ♥ ♥ ♥
  Cattis

  SvaraRadera