onsdag 18 december 2013

Halvdålig dag

ja det har varit en så där dag idag.....lite less på allt och inte minst på värken i ryggen..... Tonåringar som härjar......Tonårstjejer är värstingar....... kan inte minnas att jag och syrran någonsin uppförde oss som tonårsdamen gör i detta hus...hade vi gjort det med dom föräldrarna vi hade så hade man varit blåslagen... Men som tur är är det bara en av alla tio som haft fjortissyndromet....det går väl över hoppas jag......nångång.......jag blir bara så trött ...... trodde ju att det skulle vara Ville som blir den jobbiga......ha ha ha bara skratta åt det...... Annars har det inte gjorts så mycket i Gula Huset idag....mer än det vanliga..??Tim va över en sväng på dan... Jag har stickat lite på Isak's tröja......Pappan har däremot fixat lite julklappar.....och present till våran Sara som fyller 31 år imorgon.... så imorgon ska vi på Glöggkalas eller mingel som det så fint heter.....kul ska det bli..... ja och så har jag haft så ont i ryggen..... så drygt...... Just ja häromdan så frågade Ville Pappan om sina far och morföräldrar....... och farmor och farfar är ju lätt att förklara att dom sitter i himlen och vinkar ner till oss....... Men puckona till morföräldrar vill man ju inte prata om....MEN nu berättade vi för honom på ett barns nivå vad dom gjort mot mig och min syster......och Ville sa att : Så får du och mamma aldrig göra mot mig.....Vi har visat bilder på hans farmor och farfar,men som tur är har jag inga bilder på mina sk föräldrar..har kastat det mesta som dom va med på.....Jag skäms att vara släkt med dom...... Men som tur är har ju Ville Titt som är i den generationen han saknar.....som tur är så verkar han nöjd med en surrogatmormor som ställer upp och hjälper till med det som behövs här hemma....min morsa skulle aldrig ha ställt upp som Titt gör , på både det ena och det andra......nä ni gott folk nu kallar myslådan ! GODNATT OCH SOV GOTT =)
3 kommentarer:

 1. Ja tonåringar kan vara så jobbiga i bland.Har 2 flickor som är jobbiga i bland, ttjuriga och uppkäftiga. Uch det tar energi. Pojkarna är lättare.I alla fall i bland..
  Dina föräldrar verkar inte varit roliga:(Man kan inte älska alla även fast man är släkt. Ha en trevlig dag i morgon! Från Sofie

  SvaraRadera
 2. Ja fjortis syndromet känns igen :) jobbigt när man är mitt idet hela men det går förhoppningsvis över. Jag tycker så synd om dig att du har så ont i ryggen :(
  Vilken tur att du är välsignad med Titt <3
  Jag förstår att det är jobbigt när frågorna kommer från Ville men bra att ni förklarar på hans nivå. Han och dina andra bar har kloka föräldrar.
  Kram <3
  Anki

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig allt gott och ljus och styrka att hantera allt som kommer i din väg. Du är en kämpe!/irre

  SvaraRadera