onsdag 12 mars 2014

Mia på Grötö

Tycker om hennes program .......tittade tills nu men orkade inte längre.....blir så trött så jag mår illa av det...... blir så trött även när jag sitter och stickar,det är ngt som blivit jobbigt ..... att jag knappt håller mig vaken när jag stickar...... blev iallafall färdig med set nr 7 i projektet ♡Pytteliten♡ i dag.......har ju hela mars på mig innan jag tänkt lämna det till tjejen som sköter hanteringen av utlämningen till Ackis prematurer.... mina set är ju tänkta att ha på sig när man lämnar sjukhuset för att åka hem.......  Lilla Ebba har haft feber idag med stackarn, men Linnéa verkade må bättre.....tycker så synd om Linnéa när hon får sådär ont,har ju fått tillkalla ambulans 2 ggr när hon haft så ont,så hon inte är kontaktbar....... så man är ju lite skraj att hon ska få så ont igen....på eftermiddan dök Tim upp och ville fika och så hade han köpt med sig fikabröd,gulliga killen.....och en vaniljmunk till mamma hade han köpt.....vi satt ute och fikade på farstutrappan,jag är så frusen av mig.....men där i soldiset va det okej att ditta och kolla när vovsingarna Ludde och Nikkita härjade på tomten,Tims busfrön ♡...... sen va det dax att gå in och fixa middag.....idag blev det falukorv i ugn med äpple och purjolök och hemmagjort potatismos till.....gott va det......efter maten blev det en krasch i soffan för min del.......nu ska jag ta mina giftpiller spela WF och sen kliva ner i Myslådan ☆Godnatt☆


5 kommentarer:

 1. Hoppas du får tillbaka orken snart så du kan sticka det du har tänkt dig. Sticknningen verkar vara ditt stora glädjeämne förutom din familj. Men stackars Linnea att få så ont. . Sov gott och dröm vackra drömmar♡ kram Sirps

  SvaraRadera
 2. beundrar dig som orkar allt. min man gick bort ifrån mig i cancer i oktober. jvla skit sjukdom. stay strong....massa varma kramar till dig.

  SvaraRadera
 3. Jag blir orolig trots att vi inte träffats i verkligheten. Har då kanske lågt blodvärde då brukar man bli trött som bara den.
  Hoppas du får en fin dag och försök att vila dig så mycket det bara är möjligt.
  Kramar i massor ❤️❤️❤️
  Anki

  SvaraRadera
 4. Finaste Bettan 💖 Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med oväntade besök och pratstunder så där på farstutrappan! Unna dig tupplur på dagen, ger kroppen en chans att koppla av en stund och avlastar ryggen din. Massor med kramar till dig!

  SvaraRadera