torsdag 20 mars 2014

Trött och ont och ........låg

Ont i tungan ,skitjobbigt att prata,dessa skitblåsor....... och så trött.......... känner mig lite under isen....och så hostan  på det och all annan värk.....SKITCANCER... har sett svaren på lungröntgen .... fattar inte vad det betyder så får vänta tills läkaren ringer..... tror att jag förstår lite av det som står....men det är bättre att få förklarat från min läkare ,innan jag skriver ngt här...... Men så kom det ett gosigt paket i brevlådan idag, det behövs verkligen just nu, det är som balsam för själen.....som min vän Gunilla som skickade garnmys den dagen jag va till läkaren.....  känner mig inte alls på topp, så att få klämma på lite mysiga garn nystan är mums ♡♡♡♡♡ Tack Eila för din omtanke....... Fick ta mig själv i kragen för att få till en ihopfixning av Ebbas stickade kappa.....och sy i knappar,men det gick som på räls att få ihop den..... och den blev ju så härlig ♡♡♡♡ en riktig Prinsesskappa ☆  så nu har jag startat upp ett babyset i storlek 0 - 3 månader som jag tänkte lotta ut här på bloggen när jag gjort det färdigt....om typ 4 - 5 dagar 😊💖 (hoppas jag ) Till lunchen idag kom Linnéa och Ebba tillbaka hem och gulliga Linnéa hade köpt med sig en sallad från Cupido åt mig ♡♡♡♡♡ Ville får bli hemma resten av veckan då han fått en rejäl snuva, svårt att andas.....även lilla Ebba kom hem och va jätte förkyld med feber...lilla gumman.......så jag spritar händer och pussar inte på henne just nu, snosar i huvudet kan jag inte låta bli.....doften från dom små kan jag inte vara utan...... i dag stod makaronilåda på matlistan...... sen blev det tv och nu är det myslådedax och giftpiller intag...... och drömma om en bättre morgondag........ utan snöfall tack ☆ nu önskar jag er en ☆Godnatt☆

9 kommentarer:

 1. Vad fin. Du är en hejare på att sticka. Jag önskar jag kunde som du.
  Godnatt.
  Här blåser det ute hör jag.

  SvaraRadera
 2. Hoppas läkaren ringer till dig snart så att du får veta vad det är med lungorna som inte är OK. Blåsor av stress? Du stickar så himla snabbt och Ebbas är ju som snöprinsessas vinterkappa. Otroligt fint. Och garnerna du fått är ju så söta...vilken tur att du fick post i brevlådan när du känner dig nere. Själv hade jag en jobbig jobbdag och så fick jag post av min syster - garn. Oj då kände jag igen mig i dig. Garn gör något med humöret..:) Men mina problem idag är ju minimala jämfört med din sjukdom. Men min skyddsängel kommer o kikar på dig och dina sjuklingar i natt så att du kan sova tryggt. Vi har 10+ grader nu på kvällen här söder om Mälaren så det blir säkert vår igen även i Uppland. Det är ju så vackert med våren - blommor, fåglar som kvittrar och dagarna blir längre och längre. Och givetvis ska det vara sol också. Hoppas att Uppland också får fint väder framöver - snö är inte roligt när man redan har fått nosa på våren. Sov gott och dröm härliga garndrömmar. Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Så fin den lilla kappan blev. Hoppas att du mår lite bättre morgon. Styrkekramar.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tänker så på dig. Tycker du är fantastisk. Otroligt fin liten kappa. Knapparna passar så bra till stil och färger. Du tänker verkligen på helheten. jag kan ju inte alls sticka och blir så imponerad.
  Hoppas av hela mitt hjärta att du får en bra dag imorgon.
  Hälsningar
  från Katarina
  i s-vall

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt söt kappa. Det sötaste jag sett. Du är helt fantastisk med stickorna :-). Haha, jag håller med dig fullständigt att garn är bästa medicinen för ett lågt humör. Jättemysigt att snosa garn.
  Hoppas du fått sova hyffsat inatt och sluppit alla tankar som blir med allt runt omkring.
  Kram på dig kämpe <3
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Kärlek och Kraft till dig !!!

  SvaraRadera
 7. Se din önskan om uteblivet snöfall blev sann! sol och torrmark, hurra säger jag! Oj oj det blev verkligen en prinsesskappa! den är ljuvlig!! så mycket kärlek och omtanke som ligger i dina stickade alster, vilka gåvor! Så glad att garnerna landat i brevlådan din. Hojta om du behöver fler nystan av ngn färg. Bort bort med skitblåsorna och in med kraft och styrka! Skickar dig massor med kramar!

  SvaraRadera
 8. Den lilla kappan är helt underbar, du är så himla duktig och snabb, nog har vi konstigt väder, igår tog vi oss nästan inte fram i snön och idag är den borta och solen skiner men blåser storm, och då är det skönt att slippa gå ut, jag kryper upp i soffan med min stickning, hoppas att du får en lugn dag och kan mysa lite med stickningen, varma kramar <3

  SvaraRadera
 9. Hej o tack gör en bra blogg. Hittade hit då jag googlade på cancer.
  Har för drygt 2 mån sen lämnat cellprov som visade på misstänkta höggradiga förändringar. Min magkänsla som aldrig brukaraha fel säger att det är värre än så. Att det redan är cancer. Hoppas för en gångs skulla ha fel!
  Tycker jag fått min dos av elände då min lillebror helt oväntat tog livet av sig några mån innan hsg blev sjuk.
  Är 34år, har 3 barn. Separerad på riktigt sedan 20 mån. Fick Lungemboli som kunde tagit livet av mig okt -12. Sambon bröt upp några dagar efter att jag blev utskriven. Har fortfarande problem med smärtor,edsatt lungfunktion o problem med hjärtat som skall utredas vidare. O fick i nov även en infektion i handleden som ej läker. Ska på op bedömning nästa vecka äntligen. Jobbar som SSK på en VC sedsn 1 år.
  Min plan var att ta hand om andra, inte att vara sjukare än hälften av mina patienter. Kämpa på!
  Oj blev långt ;)
  Fortsätt skriv o kämpa på. Kram ♥
  /Annika

  SvaraRadera