torsdag 15 maj 2014

Hemsjukvårdsteamet

Har sovit rätt okej natten som var.......får hjälpa min rumskompis att kalla på personalen ibland även under natten då hon  har svårt att göra det själv....... men än så länge så har jag somnat om när jag ringt på sjuksköterskorna ...... idag va smärtteamet och pratade om min smärtlindring som jag har hela tiden plus den jag kan ta till vid behov...... och sen kom äntligen Läkaren från Hemsjukvårdsteamet och pratade med mig.....om vad mina behov är när jag kommer hem....... så nästa vecka förhoppningsvis kan det bli hemgång,allt hänger på hur snabbt teamet fixar ,det va tydligen väntetid att få dom att fixa min planering......men nu kan jag skönja ljuset i tunneln...... Hoppas nu att nästa vecka blir då jag får komma hem........ I dag va Sara och Emma upp på sin lunch och jag fick presenter från London från när Sara va där.....fick 2 par supersköna sockor,en söt dress i rosa till Sissi,och en duk som Sara hittat på loppis här i Funbo....... så då kunde jag lämna den stickade gladtröjan till Sara som Isak ska få och fick precis nu så fina bilder på honom Lilla Älsklingen Isak ♡♡♡ på kvällskvisten kom Lilla Syster Yster upp på besök och vi tjattrade om vovvsingar.....åh vad jag längtar till lilla Sissi kommer till oss ♡♡♡9 kommentarer:

 1. Så glaaad för din skull. ...💜 Gunilla

  SvaraRadera
 2. Oh så kul o höra att man planerar hemgång för dig. Härlig tröja Isak har fått. Du är snabb med stickorna du och resultatet blir jättefint. Gulligt att ni systrar kommer ha små vovvar från samma kull. Kantänka mig att ni båda två pratar bara hundar nu. Sov gott o dröm vackra drömmar. KramSirpa

  SvaraRadera
 3. Vilken söt vovve! Å helt underbar tröja!!!! Hoppas du får komma hem och att du blir bättre i halsen kram <3/Kajsa

  SvaraRadera
 4. vad skönt att komma hem igen, hoppas det går bra med hjälpen och lycka till med förberedelserna till sissi.

  SvaraRadera
 5. Härligt att du ser ljuset i tunneln ang hemgång,bara du kommer ihåg att ta det lugnt. Tröjan passade perfekt på den söta killen. Jag förstår att du och syster yster har massor att tala om och längta. Superkul att ni skaffar en varsin. Hoppas du får en god natts sömn utan hosta och elände.
  Kram fina du ❤️❤️❤️
  Anki

  SvaraRadera
 6. Fina du, så skönt att snart få komma hem ❤️

  SvaraRadera
 7. SÅ härligt det måste vara att snart kunna komma hem till de Dina. Förstår att detkan röra sig om ASIH, avancerad vård i hemmet. Hemma är hemma coh snart kommer Sissi! Önskar Dig en god natt. Kram Ulla

  SvaraRadera
 8. Godmorgon:) hoppas natten varit bra. Så härligt att snart få komma hem igen. Du är en kämpe utan dess like♡. Men ligg nu inte och fundera ut hur du ev.ska dra runt på dammsugaren och droppställningen samtidigt:). Kramar♡♡♡. Laila.

  SvaraRadera
 9. Håller tummarna att det inte tar så långtid innan du nu får komma hem.
  Förstår att längtan efter att få hem din lilla valp är stor men veckorna går fort innan hon är "färdig" ;-) Krya på digt nu!

  Kram från Skåneland

  SvaraRadera