fredag 16 maj 2014

I dag är det 4 veckor sedan jag fick läggas in på 78 D

I fyra veckor har jag varit här,känns inte så länge men det beror väl på att jag inte mått så bra och sovit den mesta tiden......... nu är jag ju trött och matt i kroppen men inte på samma vis....... har ju svårt att käka så min kompis droppställning är med i natt med nattamaten....... sänkan hade gått upp lite idag ....igår va den på 5,1 och idag va den på 14,8 .... intressant och se hur proverna visar imorgon.......  vill ju inte att sänkan ska börja stiga igen........ Fick besök av Emma på hennes lunch ♡♡♡ och på kvällskvisten kom pappan och Ville upp och umgicks lite, så mysigt att få krama och snosa på min lille kille....... Fick in en ny polare idag "Herr Rullator" ska använda den nu i början när jag går omkring,eftersom svagheten i kroppen är så jobbig,då kan jag när som helst slår ner rumpan på honom och vila...... skulle visst få en med mig hem att använda tills styrkan är tillbaka i kroppen...... känns tryggt att få en hem också ☆ har stickat på Isaks tröja idag och ikväll och har nu bara en 1/2 ärm kvar......... det drar i min ,längta hem tarm, Vill hem nu och börja förbereda för lilla Sissis ankomst.....köpa koppel,halsband,sele,matskålar,borste,nån liten mysig korg..... nu är det bara 6 veckor tills hon kommer ♡♡♡♡♡ nä nu ska jag förbereda för natt här uppe på sjukhuset ☆Godnatt☆ Just ja på Söndag den 18:e maj är det en stor dag att fira ♡♡♡9 kommentarer:

 1. Åh vad jsg önskar att du kommer hem snart och får förbereda för valpen dom kommer. Kram♡

  SvaraRadera
 2. God morgon! Hoppas du har sovit gott! Tänk få sitta i knät på Herr Rullator när du känner att nu vill ja sitta i knät på någon. Ha nu inte Herr Rullator som städvagn...stickor o garn ok! ♡ Ha en riktig skön lördag. Oh så söt lilla Sissi är! Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Så härligt att du snart får komma hem i vårvädret. ..sitta ute med kaffekoppen och stickningen och planera till fåglarnas kvitter:). Kramar♡♡♡. Laila.

  SvaraRadera
 4. Härligt att det planeras för hemgång❤️
  Jag hoppas du mår skapligt idag och att natten tills idag har varit ganska hostfri. Kram och fira med nåt som du också kan äta i morgon.
  Kram fina du ❤️❤️❤️
  Anki

  SvaraRadera
 5. Är såå jäkla gla för din skull att du orkar lite mer;)...Min kämpe 💜💜💜 Gunilla

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas du snart får komma hem 👍😊

  SvaraRadera
 7. Härligt att se att du ska få åka hem ♥Herr Rullator är en stor trygghet Styrkekramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 8. Fina färger på tröjan du stickar. Hoppas du får åka hem snart, så härligt att vänta på att få hem en liten valp!

  SvaraRadera
 9. Ha ha! Sirpa är för härlig! sitta i knät på herr Rullator jajamen, stickor och garner får hänga på men moppen får allt stanna kvar i sin skrubb. Nu håller vi tummarna för snar hemfärd!! heja heja heja Bettan!

  SvaraRadera