onsdag 7 maj 2014

I går va den värsta dagen hittills under dessa tre veckor på avd 78

Vaknade i går morse som vanligt för att gå på toan, och när jag va på toan får jag en hostning som gör att jag varken kan andas ut eller in.......vacklar ut på salen och väser fram att jag inte får ngn luft.......som tur va,va det full med sköterskor på salen som kommer till undsättning och får mig till sängen,där hjälp insatser sätter igång med syrehjälp,inhalationer med mediciner för att vidga luftrören.....jag va helt lealös i hela kroppen som samtidigt kippade efter syre.....fy katten säger jag, trodde faktiskt min sista stund va kommen......Hade även varit på en Thoraxröntgen under natten så det hade ju inte blivit ngn sömn heller......Öronjuorsläkare kom och kollade hur det såg ut i luftvägarna med kamera så det inte va svullet eller mycket slem,lite slem fick han upp.....syremättnade va nere under 70 så när jag återfått lite bättre syremättnad fick jag byta rum till en två sal så jag skulle få det lite lugnare ,förutom all personal som va med mig hela tiden........när jag kom in på nya salen kom min läkare Sofie och berättade att röntgen visade att min höger lunga kollapsat pga ett hål så jag måste genast ner till lungmottagningen och få ett lungdränage för att få lungan tillbaka igen......fy det va ingen rolig historia.... sov dåligt i natt och fick åka ner igen på röntgen idag för att kolla hur lungan mådde,och det går åt rätt håll men jag måste ha dränaget i natt med för att göra en ny röntgen imorrn och förhoppningsvis få ta bort dränaget imorrn förr jag har så fruktansvärt ont och lever på morfin .....nu ska jag vila ☆Godnatt☆
Min Lilla Bebis ♡Sissi♡

30 kommentarer:

 1. Åh vad jag lider med dig! Vill att du mår bättre snart.
  Jösses så liten din hundvalp är. Hur söt som helst.
  Tänker på dig.
  Kram Virre <3

  SvaraRadera
 2. Jag tycker så synd om dig vännen ❤️
  Hoppas att lugnande är bättre i morgon så du får ta bort dränaget.
  Hoppas du får/kan sova inatt.
  Kram på dig ❤️❤️❤️❤️
  Anki

  SvaraRadera
 3. Säger bara fy vad du får gå igenom. Nu kan de väl bara bli bättre tycker jag.Kramar♡♡♡. Laila

  SvaraRadera
 4. All kraft och god energi som finns önskar jag att du får del av <3 Hoppas du får en lugn natt med djup välgörande sömn!

  SvaraRadera
 5. 'Min' fina Bettan 💕 Tänker på dej såå otroligt mycket. .tycker så synd om dej.Nu måste det väl vända snart! Varma styrkekramar Gunilla

  SvaraRadera
 6. Elisabeth A7 maj 2014 21:47

  Kära rara kämpande Elisabeth! Jag är så ledsen över att du har det så svårt. Skönt att du är i kompetenta händer i alla fall, men det låter verkligen jobbigt och skrämmande att inte få tillräckligt med syre och sömn. Må det vända nu!
  Och så måste jag säga att Sissi är otroligt gullig! Kräm och god natt från Elisabeth i Västerås

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elisabeth A8 maj 2014 10:38

   Kräm = kram, förstås. :)

   Radera
 7. Fy vad hemskt du har det, stackars dej:(. Hoppas dem får rätt på lunga o luftrör snart. Så söt din lilla sissi är. Godnatt o kram på dej/från Skåne

  SvaraRadera
 8. lilla vän, krafter, krafter till dej.snart får du träffa din lilla Sissi baby.

  mommo till 7 i Dalsbruk

  SvaraRadera
 9. Va lessen jag blir över att du måste ha det så jobbigt! Kan bara hålla tummarna att det nu blir bättre dag för dag! Kram å godnatt!

  SvaraRadera
 10. Din lilla bebis är väldigt söt! Men vilket elände du har haft...hoppas att de får ordning på lungan och du slipper värken! Du är en sån fighter ♡ Kram och dröm vackra drömmar♡ Sirpa

  SvaraRadera
 11. <3 SÅ söt Sissi är. Hoppas innerligen att Du är på plats hemma när hon levereras! Önskar Dig en bättre natt i lugn och ro. Kam Ulla

  SvaraRadera
 12. Sänder ljus och styrka till dig<3 Fuck Cancer!
  Katarina

  SvaraRadera
 13. sjusoverskan7 maj 2014 23:09

  Kan bara säja...Kram, Kram, Kram <3
  Inger

  SvaraRadera
 14. Vad kan man säga? Fy sjutton vad du får gå igenom.
  Sänder en hälsning om styrka och bättring. Må det snart vända så att du får krafterna tillbaka.

  SvaraRadera
 15. Du är en kämpe, finner inte ord, varma kramar, <3 <3 <3

  SvaraRadera
 16. Fina lilla vän vad du drabbas av allt, det må väl ändå få vända till det bättre nu! Mina tankar finns hos dig.Vill ge dig en måbättre kram.

  SvaraRadera
 17. Jag sänder massor av kraft och kramar.
  Må vända till det bättre och du är snart hemma med familjen och kan återgå
  till att sticka.

  Jag beundrar dig för hur fina saker du stickar, för din styrka .
  Häls.bm

  SvaraRadera
 18. Att du kan skriva efter en sådan upplevelse. Du är så stark! Nu hoppas och ber vi att allt blir bättre då strålningen är över. Håll ut!

  SvaraRadera
 19. Åh din stackare! Hoppas så innerligt att det snart ska vända så att du får nya krafter och få må lite bättre. Framför allt att du ska slippa den hemska hostan.
  Skickar varma kramar fr Skåneland

  SvaraRadera
 20. Kära du vilken tuff dag du haft. jag skulle vilja sitta vid din sida när du har det så jobbigt när du inte får luft. Det blir en hemsk ångest när man kippar efter andan. Ssk Christina Värmland
  önskar av hela mitt hjärta du får en bättre dag i morgon. .....kram

  SvaraRadera
 21. Hoppas det är bättre i dag ❤️

  SvaraRadera
 22. Många tankar går till dig♡

  SvaraRadera
 23. Kram goa vän 💜💜💜 Gunilla

  SvaraRadera
 24. Din stackare -vet hur hemskt det är att inte kunna få luft . Brukar drömma mardrömmar efteråt när det hänt mig . Hoppas det blir bra nu och du slipper fler sådana upplevelser!!!

  SvaraRadera
 25. Varma tankar till dig. Hoppas du haft en bättre dag och att din lunga blivit bra igen💜kram

  SvaraRadera
 26. Åå, lilla söta Du<3. Jag vet inte vad jag ska säga. Får inte fram orden. Däremot tänker jag s*t*n åxå. Varför i h*lv*te kan du inte få vara ifred för alla monster i din kropp. Hoppas hoppas att du känner dig något bättre idag.
  Tänker på dig i massor. <3
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 27. Känner dig inte men tänker på dig varje dag ❤. Hälsningar Marianne

  SvaraRadera
 28. Läser och tackar högt och ljudligt för att du finns där hjälpen är nära! hoppas så att lungan återhämtat sig och att du mår litet bättre idag än igår. Att ha ont gör inte människan glad så jag är så tacksam för att morfinet tar bort udden. Men halledusan hur söt kan liten Sissi vara! Tänk dig hennes lilla nos som kommer och pussar på dig, de små tassarna som viftar när hon drömmer sött om att jaga solstrålar och dammtussar, den där lilla gosiga lena rosa magen. Så underbart att veta att hon växer i väntan på att få komma till sitt nya hem och sin nya mamma! Massor med kramar och kärleksstyrka till dig Elisabeth!

  SvaraRadera
 29. Varma kramar och tankar till Dig !

  SvaraRadera