måndag 26 maj 2014

I morgon blir det operation....

Då kommer dom att gå ner som dom gjorde när dom satt ner stentet...med ett tjock stelt rör som köres ner i luftröret.....och då hoppas jag att dom kan få bort allt det sega fula slemmet som sitter fast under stentet vid carina........ har haft det lite småjobbigt hela dan med slemmiga luftrör,jobbigt som attan....orkar knappt gå nu ,är helt orkeslös....... jag är satt som nr 4 på operationslistan och hoppas att det blir av vid lunchtid......jag kommer att behöva alla tummar i hela världen , med min vanliga tur så räcker nog knappt det heller..... Har haft besök idag....Emma kom upp på sin lunch.....Syster Yster kom på eftermiddan........Pappan kom upp på kvällen....... jag har bara legat och andats i sängen....... nu ska jag kolla på Maria Wern........ Ha en fin måndags kväller


Barn och barnbarn hemma hos Sara ♡

28 kommentarer:

 1. Jag har en miljon med tummar till dig.<3
  Virre

  SvaraRadera
 2. Tänker på dej.
  Kram CHRISTINA

  SvaraRadera
 3. Åh stackars, stackars dig! Mina tummar kommer att vara blå så hårt ska jag hålla i dem och så kniper jag lite med tårna också för säkerhets skull.
  STOR kram från Skåne!

  SvaraRadera
 4. Tänker på dig

  SvaraRadera
 5. Jag håller mina tummar för dej, och tänker på dej i morgon. Många varma kramar till dej från mej <3 Kram Eva B på Stickcaféet

  SvaraRadera
 6. Det är ju ändå tur att de har en utväg så att du ska slippa slemklumpen och ska bli en piggelin igen. En liten valp håller på växer och vill komma hem till dig. Du kommer att vinna även den här fighten...så att du ska kunna vara hemma snart igen. Jättejobbigt både mentalt och kroppsligt men DU vinner den här kampen. Inte snack om saken! Det finns en skyddsängel som sitter vid din sida så att du ska känna dig trygg och få krafterna tillbaka. KRAAAAAAAAAM och sov gott och dröm om din familj, barnbarn och lilla fyrtassade sötnosen och som har växt jättemycket om nu en liten vovve kan växa jättemycket. Sirpa

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna uppe att allt går bra för dig imorgon.

  SvaraRadera
 8. Hoppas att allt kommer att gå bra imorgon. Håller tummar o tår. Många styrke kramar från skåne

  SvaraRadera
 9. alla tummar och fingrar uppe för dig i morgon!!!!du klarar det!!!

  mommo till 7

  SvaraRadera
 10. Tummar och böner i mängd för dig inför morgondagen! Tänker på dig dygnet runt! Gud är med dig. Alltid. Glöm inte det när det är som värst. Du är buren. Kram!

  SvaraRadera
 11. Jag tror att knäppta händer är bättre än alla tummar. Ska be för dig ikväll att operationen går bra. Massor med kramar.

  SvaraRadera
 12. Håller tummar o ber till änglarna att det ska bli en riktigt lyckad operation, att din hemska hosta, slem och smärta ger med sig och du snart får må mycket bättre! <3

  SvaraRadera
 13. Sov gott 💤❤️

  SvaraRadera
 14. Men lilla vännen ska du aldrig få lugn och ro, här kommer många varma kramar till dig och hoppas att du får må bra efter operationen den här gången, kram kram.

  SvaraRadera
 15. Här kommer fler tummar. Lycka till imorgon!
  Kram!

  SvaraRadera
 16. Tänker på dig! Det kommer gå bra ska du se. Snart är allt bra. Kram

  SvaraRadera
 17. Håller tummarna här med. Att du kommer in snabbt på op, slipper smärta efteråt och kan andas utan hosta o massa slem.
  Jag har fått bakslag efter bakslag i 2 år nu.
  Idag kom ett biopsisvar som inte var som min magkänska trodde. Magkänslan har aldrig haft fel. Men nu var det nog min tur att få ha turen på min sida.
  Och det är verkligen din tur med efter alla turer och bakslag.
  Hoppas du får lite sömn trots allt.
  Kram ♥ /Annika

  SvaraRadera
 18. Och här kommer ännu fler tummar! Lycka till i morgon!!! 💕

  SvaraRadera
 19. Ska hålla alla tummar jag har för dig och tvinga 4-benningarna att hålla tassarna -från dess vi vaknar tills dess vi hör glada nyheter från dig igen , kram.

  SvaraRadera
 20. Lycka till idag. Håller tummarna♡♡♡. Kram. Laila.

  SvaraRadera
 21. Lilla Sissi äter och frodas, fina fina tjejen! hon har ett varmt hem fyllt av kärlek och massa bus som väntar, en matte som älskar henne. Idag har även jag minst en miljon tummar och alla mina kompisar som läser din blogg likaså. Jag är så himla glad över det fantastiska läkarteamet som ska hjälpa dig att få bort den äckliga klumpen så att du kan andas och få kraft. God morgon Elisabeth, du fantastiska kvinna och starka kämpe! Det är tufft utan tvekan, men det finns ju bara en väg och den är framåt. All kärlek som du omges av och som omfamnar dig, din underbara kärleksbomb till familj. Så många som är med dig idag och puffar dig framåt. Massor med kramar till dig!

  SvaraRadera
 22. Håller tummarna här i Österbotten, Ber att allt går bra- Varma kära tankar!

  SvaraRadera
 23. Kramar,böner och tummar till dej! <3

  SvaraRadera
 24. Håller tummarna och tänker på dig <3

  SvaraRadera
 25. Hoppas op snabbt blir av och att du får må mycket bättre!!

  SvaraRadera
 26. Här hålls alla tummar å tår!!!

  SvaraRadera
 27. Håller tummarna hårt!!!

  SvaraRadera