söndag 22 maj 2011

Varning för starka bilder !!!!!!!!!!!!


I natt fick vi hämta hem en svårt misshandlad son.......Hur kan man göra så här mot en kamrat ???????? Vi vet vilka som gjorde detta och allt är polisanmält och hoppas nu Polisen tar tag i detta på en gång......är det ngt jag försöker pränta in i mina barn är att ALDRIG slå ngn !!!!!! (förutom i självförsvar då,då) Detta gjorde klasskamrater...........Just nu är sonen uppe på Akademiska sjukhuset ......näsan va avslagen på minst två ställen plus att dom sparkat honom när han låg.....Hur fan kan man göra så här ??????Hoppas nu att dom snabbt får tag i dom som gjorde detta ......sen hoppas jag att dom får ett ordentligt STRAFF !!!!!

9 kommentarer:

 1. Fyf....!!!! PÅ ren svenska! Stackars kille!!! Jag håller med dej, hoppas de åker fast så de sjunger om de!!!!

  SvaraRadera
 2. Men stackare....blir så illa berörd och sitter här med klumpkänsla i magen och tårar! Tur ni vet vilka det är och bra att ni anmält! Fattar inte hur elaka en del kan va:( Styrkekramar till er och sänder din son extra tankar idag <3
  / Nannie

  SvaraRadera
 3. Fy fan vad hemskt,begriper inte varför det ska vara så mycket sådant i vårt samhälle,hoppas den stackarn snart blir bättre.

  SvaraRadera
 4. Fy fan va vidrigt gjort!! Vad är det för fel på folk??!! Hoppas han blir bättre SNART!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Stackarn :( Hoppas allt gpår bra.. Kram

  SvaraRadera
 6. Ofattbart :( Hoppas din son nu mår bättre, det är en tid sen du skrev detta... Kan inte förstå hur kompisar kan göra så här, river i hjärtat :( Kram!

  SvaraRadera
 7. Min son blev nerslagen och misshandlad när han väntade på bussen en kväll på väg hem. Han och kompisen blev jagade från busshållplatsen av ett tiotal invandrare och en svensk. De hoppade på dem så de ramlade, slog dem och sparkade dem i skallen så min son svimmade. Hans kompis trodde han var död. Detta när de var sjutton år... De fick rättegång, alla inblandade misshandlare satt och flinade och hånlog. Jag berättade som vittne om skadorna och min son blev tilldelad skadestånd på 36000 kronor. De som skulle betala satt redan på ungdomsvård eller hade inga jobb eller var i skolan så det blev aldrig upprättelse. Han kommer aldrig glömma detta. Inte jag heller. Fan ta de som gör sånt här! Fan ta dem. Hur är de skapta! Jag planerade länge illdåd mot dem, tänkte leta upp dem en och en, jag hade såna hemska tankar.. usch... var tvungen att be om styrka för att inte bli som dem. Kram kram kram

  SvaraRadera
 8. Fy f...jag tror jag smäller av! Hur kan man göra så här? Fattar inte hur personer är funtade som misshandlar andra!
  Kram Miriam

  SvaraRadera
 9. Även jag har varit med om detta ... tyvärr.
  Min dotter då 13 år blev fasthållen av tre st medan en fjärde klass kamrat satt eld på hennes arm och sparkade henne i magen. Detta in på skolans korridor. Polis anmälan ledde att dom fick en reprimanden eftersom dom var mellan 13 och 14 år gamla. Det värsta var att visa av deras föräldrar har inte ens visat sig i rättsalen. Jag inser att OM "barn" är för unga för att straffet ska föräldrar göra det precis som det var dom själva som hade utfört den kriminella akt. Jag tror faktiskt att många av dessa unga människor skulle inte vara ute och misshandla andra om lagen gjorde föräldrar till fullt ansvariga. Dom är trots allt deras ansvar till dom fyller 18 år.

  SvaraRadera