torsdag 16 juni 2011

Nästa projekt.......

Nästa projekt till småtjejerna ska bli en "MY LITTLE PONY" tröja.......den stickade jag till Malin och Sara för en herrans massa år sedan........minst 20 år sedan .......tänk va tiden går.....Nu så har vi ju en liten tjej som är galen i sina My Little Ponys....nämligen Tuva.......så Sara kom ju på att jag stickat åt dom när dom va små......och tur är ju att man har lite ordning i mönster högarna.....så jag hittade mönstret....så nu under semestern ska det tillverkas My Little Pony tröjor.....den va skitkul att göra !!!! Annars har vi tait det lugnt här idag.....Emma trotsade magsjukorna och kom ut på eftermiddagen och fick sig köttfärssås & spagetti middag och jordgubbar & grädde till efterrätt......Här hemma är det väldigt folktomt .....Pappan är på fotbollsträning,Julia är med kompisar,Philip klipper planerna i Vargspåret,Mia & Zacke är i stan.......Ville & Jag är dom enda hemma.....och han tittar på sommarprogrammet som går i repris från morgonen......njuter.....njuter.......Ska gå nu och försöka få ner en kopp kaffe....som jag inte tordats tagit ngt än idag....känner i skallen att det behövs !!!! Ha en bra kväller =)

4 kommentarer:

 1. Åh, det är en liten här hemma som kommer att bli så glad!

  Jag har budat på en my little pony på Tradera också som jag hoppas att jag vinner. Det budet går ut imorn... Spännande. :-)

  SvaraRadera
 2. Gamla mönster är så kul.... Tyvärr har jag inte utrymme att dra på mig för mycket så här renas det rätt friskt.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej letar desperat efter ett sånt mönster på my little pony....finns det minsta möjlighet att få eller köpa motivet?....
   beritra@yahoo.com

   Radera
 3. Hej!
  Finns det en möjlighet att man kunde få detta underbara My little Pony mönster? Är riktigt tokig My little Pony tjej :)
  Kittykarlsson@live.com

  SvaraRadera