torsdag 22 november 2012

Just nu väldigt tyst i huset.........Och en fråga om garn som ni gärna får svara på som kan =)
för Lilla Ebba med mor och far sin har åkt hem till Farmor och Farfar på ett par dagar......så de är ingen liten en som ligger och jollrar.......Dagen har avlöpt som en vanlig dag ...stickat Bluffisar ....... snart är ju julmarknaden och vill ju hinna så många som möjligt....Va ner till Malin med familj på kvällskvisten åkte med Titt och Boman....hade en mysig fikastund och bjöds på nybakad äppelkaka,så smarrigt......sen väl hemma va det bara ge Ville kvällsgröt och sen hopp i sängen för hans del.....han längtar väldigt mycket efter söndagen nu...då blir ju lilla Hjärtat hela 7 år....kommer ihåg den helgen för ett år sen ....shit va jag va nervös då.......och med facit i hand så är de ju inte så konstigt......och va detta år har varit jobbigt..... imorrn är de fredag och veckohandling och presentshopping står på schemat (för pappan,jag pallar inte) Men på Lördag ska jag bannemej ta mig in till KappAhl och kolla på kläder till Lilla Hjärtat....fick ju bonus tillbaka ...härligt......och så hoppas jag få hem garnet från Tradera som posten inte tog med ut idag.....är så nyfiken på de..?? Sen har jag spanat i M&K's Big Trend och Fame Trend är väldigt sugen på att shoppa loss på några nystan ..... ,en jar ingen erfarenhet av dom......är de någon utav er som läser här som kan säga vilket som är mjukast och bäst att typ sticka tröjor i.....dom är ju så läckra bägge sorterna med sina fina färger....nä nu drömma garn och göra en repa i World Feud världen.... Va rädda om er....Natti Natti

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Big Trend e min favorit..Blir otroligt mjukt.Ända nackdelen e att garnet delar på sig bitvis...Fame Trend är åxå bra men inte lika mjukt..Bägge har så underbara färger.
  Oj va mycket fint du sticka..Jag beundrar verkligen det du gör så fint
  Ha de så bra som det går.
  Styrkekramar
  Doris

  SvaraRadera
 2. Jag har bara stickat i Big Trend och är helt nöjd med garnet har gjort en kofta till mig själv och tvättat den många gånger o den är lika fin :)

  SvaraRadera