lördag 9 juni 2012

Trött och gungigt idag....... Ville och jag ska plantera lite roliga frön

får hoppas det blir en lugn dag här hemma idag.....vi behöver det både pappan och jag.....har varit mycket denna veckan......känns som om man behöver landa inför nästa grej.....sommarlov och barnafödande...... idag ska vi gå över och gratta Janne & Ingrid.... Köpte ett så fint garn i dag från garnlådan på Facebook.....ska göra ngt åt mig själv i det..... håller på med sista halvan av ärmen nu på jordgubbetröjan till Isak ...sen ska Ville och jag plantera lite...vattenmelon,citron,apelsin och så lite släppta frön från mina Trädtörel som stor trivs i mina fönster,dom är ju så roliga när dom skjuter iväg sina fröer.....näpp nu lite lunch......

3 kommentarer:

 1. Härligt gladgarn :) Vad ska det bli?
  Håller på med det sista på en Pyttipanna. Var ju bara tvungen att göra en.. ALLA gör den ;) Den är ju fin också, förstås. Men om jag verkligen är en sjalmänniska återstår att se..
  Hoppas ni har hyfsat väder därborta, vi har det även om morgonen såg allt annat än lovande ut!
  /Tina

  SvaraRadera
 2. Härligt garn! Ska bli intressant när du visar vad du gjort av det...
  Kul att ni ska så så många olika frön!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt garn.Kommer att bli jättefint vad du är gör av det.Nu har jag varit ute på en styrkepromenad......nu är det stickesoffan som gäller.Har fått en beställning på babykofta+mössa,Va häftig...en sån där "frösprättare"
  Kram ♥♥

  SvaraRadera