lördag 18 januari 2014

Inte en natt till som föregående ..... Tack !!!!!

Hoppas denna natt blir lugnare än den natt som va..... nu blir det utegångsförbud för vissa i familjen,för nu har jag ledsnat på desssa helgnätter....... Tar ju mina giftpiller på natten för att slippa känna av dom värsta biverkningarna och få sova bort dom...... och så får man inte sova på grund av knäppa ungar .... ja jag har förklarat och förklarat....men det går inte in i skallbenet....ca 2 timmars sömn gör att dagen känts som om det va jag som va ute på Partaj...... Ja jag är just i detta nu arg och besviken !!!!!  Dagen har gått i slowmotion så när vi på seneftermiddan for iväg för middag hos Sara's så kändes det lite lättare igen ..... TACK SNÄLLA ÄLSKADE SARA FÖR HIMMELSKT GOD MAT...... GOFIKA OCH MYSIGT SÄLLSKAP..... det blev ett bra avslut på denna dag,trots att jag inte orkat sticka....... I natt hoppas jag vi får lite sömn.... alla ungar hemma där dom ska vara !!!!!!  Så nu ska jag ta mina giftpiller och sen hojta på JB ☆ Godnatt Världen ♡5 kommentarer:

 1. (,Ja dessa ungar som inte kan förstå.)Jag är glad att dom är vuxna nu. Den yngsta fyller 27 i vår. Du behöver ha det lugnt omkring dig så hoppas att du kan ta igen vilan i natt. Styrkekramar från ett kallt norrland - 25 har vi just nu.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du fått sova! Tråkigt att vissa "illbattingar" inte fattar! Men tur att du har större varianter som fattar desto mer! Och som dessutom kan laga god mat fixa finfika...

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du fått sova som du så väl behöver <3
  Jag känner igen detta min dotter var lite vild av sig sonen däremot han kan man lita på.
  Härligt att ni var bjudna på både god mat och go'fika.

  Kram och en fin söndag önskar jag dig.
  Anki

  SvaraRadera
 4. Det var mysigt att ni kom igår! <3

  SvaraRadera
 5. Hoppas du tagit igen din förlorade sömn. Allt gott till dig du tappra!/irre

  SvaraRadera