onsdag 15 januari 2014

Så himla less på denna skitcancer......

I dag har det känts pissigt ...... trött på allt som har med denna förbenade skitcancer att göra......Men det är ju som det är......man blir bara så trött på all skit ibland....... men gjorde en super god middag med varmrökt lax,potatis,mosat ägg och smält smör.....så himla gott....ungarna fick fiskpinnar och min egen komponerade kalla sås som dom älskar.....efter maten så fick jag en mysstund med Emma som kom hem med pappan efter jobb.....Vi ska ju på mässan i februari med massa handarbeten...fick ju biljett av Emma i julklapp.. bara hoppas jag orkar med det...... har stickat på det lilla blåa setet och har bara lilla mössan kvar till ♡Pytteliten♡ hade tänkt få ihop 5 set till första skickningen så jag vet om dom vill ha det för att skänka till Prematurers första färd hem...... nu är det smörjning av sår och sen försöka sova......visst ja giftpiller ska ju intas också......Godnatt & Sovgott........8 kommentarer:

 1. Du är otroligt flink med stickorna och det blir så fina skapelser ❤
  Hoppas du verkligen får och kan sova i natt.
  Kram fina du ❤
  Anki

  SvaraRadera
 2. Mcket fina set du stickat och så fort att du orkar.sov nu riktigt gott.kram stickmaskan

  SvaraRadera
 3. Jaa DU kämpar du♥..Du med all rätt att känna att det är skit...jävla skit...Hoppas verkligen ni kommer dit. .det blir väl roligt för er...Ska sova nu med...natti natti...♥ Gunilla

  SvaraRadera
 4. Syfestivalen är kul och man kan göra ett o annat fynd där. Det var en bra julklapp. ♡ Hoppas verkligen att du ska orka med det.-det finns ju cafe där o även bord för egen mat där du kan vila mellan varven. Cancer är skit. Sov riktigt djupt o gott! Min skyddsängel tittar till dig oxå♡ kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Jävla skit cancer som ska störa dig så, hoppas att dina händer blir bättre så du kan sticka, beundrar dina skapelser, jag ska oxå till mässan, ser framemot den, förra gången var jag sjuk (förkyld)så jag missade den, men har lovat mig själv att inte köpa garn, bara tillbehör ha ha ha ha vilket löfte, kan väl ingen normal människa hålla när man kommer in i en sån godisbutik, ha det gott kanske ses på mässan, jag åker alltid fredagar minst med folk då, :)

  SvaraRadera
 6. Du har en go som få! Så stark så du kommer att besegra skiten! Ljus och kärlek till dig/ irre

  SvaraRadera
 7. Kan inte sticka jag…Beundrar dig för att du orkar tänka på andra trots att du har det så jobbigt själv-skulle alla vara som du skulle världen vara en bättre plats :) !

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att du är låg ibland.

  Men kom ihåg att du är fantastisk som överhuvudtaget orkar med dig själv, din stora familj och sjukdomen - och samtidigt drar igång projekt "Pytteliten", som garanterat kommer att glädja många, många föräldrar till för tidigt födda barn.

  Du är en hjältinna!

  Kram från din vän i Västerås

  SvaraRadera