lördag 11 januari 2014

Trist.....

Att det finns folk som lever på att luras.....men det har man ju varit med om på väldigt nära håll, tyvärr....... i natt sover Lilla Hjärtat över hos sin syster Emma och hennes Lars..... Så det har varit en väldigt lugn kväll för mig och jag har fått sitta och sticka på setet "Projekt Pytteliten" fastnade i Rambo filmen som gick på 6:an.....är ju inte ngn diggare av dom filmerna,men med dagens våldsfilmer så va den ju inte så farlig, kul att se gammelfilmer...... men inte lär jag kolla på några fler i den genren...... nu ska här sovas och så får jag väl fortsätta min dröm om en liten liten vovve......får försöka spara av dom få slantarna man får i sjukpeng........ tänk om det kunnat fått varit sant att få,få den lille vovven till skänks..... nu är det dax för giftpiller och wordfeud och så vill jag önska er en God Natt ♡3 kommentarer:

 1. Jag fick ta över en hund som jag hittade på blocket han skulle blivit avlivad om vi inte tog han. Testa hundstall och andra organisationerdär priset inte boir för mkt.

  SvaraRadera
 2. Ja jag förstår mig inte på människor som ljuger och luras,hur kan man se sig själv i spegeln om man håller på så???
  Jag hoppas du sovit gott och att du inom en snar framtid har ett eget koppel i din hand ❤❤❤
  Kram
  Anki

  SvaraRadera
 3. Några länkar att kolla vidare på http://www.hittehund.se /http://hundstallet.se/ http://www.gardshund.com/omplacering.html http://www.hundframjandet.com/omplacering/index.html

  SvaraRadera