lördag 7 februari 2015

Premiär för KREATIVA ALBERTINOR TRÄFFAS ♡♡♡

Hade en tanke långt innan jul att dra ihop mina döttrar till typ en syjunta eller dylikt...... alla utom 2 av dom hade ju börjat med virkning eller stickning.....just nu är dom 3 som virkar duktigt Malin,Emma och Linnéa...... och så Sara och jag som stickar.....Mia och Julia hade inte hittat ngt då........ men efter lite snack om när hur och var så blev det klart för x antal veckor sedan.....Den första Lördagen i månaden klockan 18.00 hemma i Gula Huset så har vi våran KREATIVA ALBERTINOR TRÄFFAS jag och mina 6 döttrar...... vi kommer alltid så länge jag orkar ha träffen här då döttrarna kan behöva komma ifrån män och barn ett tag och få sitta ner och handarbeta och tjattra i lugn och ro utan barntjat ♡♡♡ i dag slog vi på stort och beställde smörgåstårta från Kvantum jättegod lax och räktårta ♡♡♡ cider och kaffe m kaka.......Mia fick en lektion i att korsstygnsbrodera och blev fast i det och broderar nu en påsklöpare......Julia däremot har inte lyckats få till sig ngt ännu.......Pappan i huset tog småkillarna Ville,Zacke och Calle in på skridskoåkning i ishallen......Vill Tacka er mina tjejer för en helt underbar Lördagskväll och hoppas på många fler liknande dessa ♡♡♡♡♡ Idag hann jag bli färdig med nr 5 och nr 6 av jordgubbsmössorna och dessutom hann jag påbörja Isaks rosa tröja, äntligen......Emma kom med en fin bukett tulpaner......nu är jag faktiskt trötter och önskar er en ☆Godnatt☆6 kommentarer:

 1. Så mysigt att samla döttrarna en gång i månaden till en handarbets träff.
  Hoppas du mår någorlunda bra.
  Speed på stickorna har du verkligen!!
  Kram <3 Virre

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk familj ni är som gör så mycket roligt fast ni lever i en situation som jag inte tror någon kan sätta sig in i. Kul att ditt garnintresse spritt sig till dina tjejer och du är så duktig och snabb i ditt stickande.
  Kram från en som är otroligt imponerad av er.
  Eva-Lena

  SvaraRadera
 3. Så glad att höra, torkar en tår.. KÄRLEK !!
  Hoppas ni får många sådana kvällar <3
  h.Greta

  SvaraRadera
 4. Underbart! Kram från Västerås

  SvaraRadera
 5. Så trevligt att ni skapat ett Albertina stickcafe hemma hon Mamma Albertina i Gula villan. Heter alla dina döttrar också Albertina? Det är ett så fint namn. Skönt att du kunnat vara hemma så pass länge nu utan sjukresor å elände Orken börjar komma till dig igen. Du är ju så duktig å snabb med dina stickor å det blir så fina saker. Goa Kramar till er Albertinor.

  SvaraRadera