tisdag 17 februari 2015

Sovmorgon, men inte jag

Skönt att dom som sov över tog sovmorgon,så jag kunde smita upp yidigt och fixa med mitt innan dom vaknade....Mia och Zacke kom ner vid 9 och Ville vaknade först vid 10 Linnéa och Ebba vaknade samtidigt som Mia......Tim däremot kom in tidigt för att vara han.....så det va fullt hus i dag men det va ganska lugnt......vi festade till,till lunchen och beställde pizza..... sen har det stickats på beställning av blåbärsmössa och jordgubbsmössa Sen kom det ett så härligt paket med brevbärarn........jag spanade in nya Tilda garnet för några dagar sedan.... men hu va dyrt det va....men vilka härliga färger......och idag låg det ett paket med 10 nystan av Tilda bamboo i min brevlåda....Lycka...... TACK SNÄLLA GOA RARA SIRPA för garn nystanen, dom va ju helt underbara......ska sticka en mössa i spetsstickning till min lilla Ebba i den vita färgen till våren......Tack ännu en gång.... jag blev så glad........i morgon är pappan ledig .......nu ska vi släcka ner här och drömma om mysiga ulliga nystan........ ☆Godnatt☆ ♡♡♡

4 kommentarer:

 1. Ååå, dina mössor är helt underbara. Vad mysigt att smyga upp före alla andra. Brukar vara så tyst och skönt då. Ha en finfin dag Elisabeth <3.
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Har tänkt lite och undrat har blåsorna i händerna blivit bättre.
  Visste inte att det fanns Tilda bambu, skriv gärna vad du tycker om garnet när du har stickat i det. Låter intressant , bambu brukar vara så mjuk och skönt :)
  Kram och må så gott <3

  SvaraRadera
 3. lilla gumman för 14 dagar sen skänkte jag massor av garn till en
  grupp invandrare som bor här i en by nära mig. Invandrarkvinnorna där fick
  det, De var ju friska men har ju inget kvar av sina hem i landet de kommer ifrån. Där de bor här just nu är ett Värdshus, som de är så aktsamma om.
  Lilla gumman jag beklagar verkligen din situation , vet ej mer vad jag skall
  trösta med. lilla gumman tyvärr är ju livret olika, vad skall man göra.
  kram från Hajan jag är 84 år, och är glad varje morgon jag kan ta mig upp
  ur sängen.

  SvaraRadera
 4. Roligt att du gillade garnet. Det fanns olika sorters Tilda på Syfestivalen men jag själv gillar bambu i kläder och tänkte att det blir perfekt för din målgrupp småbarn. Bambu brukar vara mjukt! Din lilla Ebba blir jättesöt i vit sommarmössa! Synd att du inte kan åka till Älvsjö och fynda för det finns alltid mässpriser. Och kan du inte åka till mässan så får väl några garnnystan komma hem till dig i stället. Hoppas du får många många fina stickstunder. Jag blir rörd av Hajans ord! Kram Sirpa

  SvaraRadera