fredag 5 oktober 2012

ÄNTLIGEN HEMMA! !!!!


efter ännu en natt med en rumskamrat som snarkat som en...ja jag vet inte vad......så är jag såååååå himla GLAD ATT VARA HEMMA !!!! Dagens bestyr gjordes på avdelning 85 E med början med frukost,dusch och sen togs stygnen som icke gick omärkt förbi,shit va ont det gjorde på många av agrafferna...25 i skallen satt det.......sen va det dax för sprutan Xgeva....lunch och väntan på doktor....... men det tog sån tid för doktorn att komma så vi bad om att få åka hem,jag skulle ju bara ha värktabletter utskrivna......hatar att vänta....och nu sitter jag här och pustar ut.........pappan och Ville är och handlar det som behövdes i kylen.....sen ska det bli hämtmat idag......

9 kommentarer:

 1. Men så kul att läsa att du är hemma :) gör nu inte för mycket utan ta det lite lugnt. kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste vara skönt att få komma hem.låt nu dina nära därhemma passa upp dig.Det hoppas jag att dom förstår.För nu ska du vila å ta igen dig.Hoppas du har sol där nere,så du kan få njuta å kanske gå ut en stund.Här uppe (Skellefteå)är det bara regn.Kramar

   Radera
 2. Välkommen hem till dina nära och kära, som måste tycka det är skönt att ha dig hemma.
  Kerstin F

  SvaraRadera
 3. Stackare, hade dom häftat ihop dig med en häftpistol? Tro f-n att dom häftklammrarna gjorde ont att ta bort. Du får sluta leka med dom som har sådana vapen! Hahaha, skämt åsido. Hoppas du får det bättre hemma. Trevlig helg önskar Kerstin i skåne!

  SvaraRadera
 4. Underbart att du är hemma.Välkommen hem ♥♥♥
  Va skön för dej,att vara i den invanda miljön betyder mycke.
  Stryrkekramar ♥

  SvaraRadera
 5. Att de redan tog bort klamrarna...hade en massa agraffer i ett låångt kejsarsnitt och efter op kom kirugen o fråga hur det kändes i såret. Jag kände i inget o undrade varför hon fråga, fick då veta att hon var nybörjare... Mina klämmor såg inte alls ut som dina, kan tro att dessa var osköna att ta bort, huga!
  Hoppas du får det bra och kan vila upp dig och bli som du var tidigare!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem!
  Kom nu ihåg att ta det lugnt....
  Men jag säger som nån mer.. Är de redan tagna, agrafferna? Shit alltså! Måste ju också berätta om när jag tog (vanliga) stygn efter kejsarsnitt o den nyutexaminerade tog fler än hon skulle.. Hade haft infektion o feber o inte läkt som det skulle, vartefter hon tog så öppnade det sej.. Hon ojade sej o jag fattade som tur var inget. Men sen.. Trodde det skulle öppna sej ;) Det gjorde det inte.. Vart lite brett o fult bara.
  Men inta nu ryggläge framför tv:n o låt dej bli uppassad!
  /Tina

  SvaraRadera
 7. Åh blä för agraffer! Jag hade tio stycken i magen efter akutsnitt när jag fick tvillingarna och tyckte att metallgrejsen var så obehagliga. Skönt att de är borta och att du är hemma! Stickkramar till dig, ha en fin helg!

  SvaraRadera