tisdag 16 oktober 2012

Jobbiga Jobbiga dag........


ingen vidare kul dag idag......mått så illa så spyan har varit nära flera gånger idag och så ont i skallen....det va så pass så att JAG gick och la mig på sängen efter middan för att vila ett tag för jag mådde som jag mådde ( rita kors i taket)....fick hem Lilla Hjärtats fina skolkort idag........Gjorde stekt torsk,potatis och min specialsås idag och det åts med god aptit........Sen åkte pappan runt och hämtade ut Villes skolväska som vi beställt där man beställer skoltröjorna och det va en liten kille som blev helnöjd...och ställde upp som "Funbos utvikningskille" hi hi hi nä nu ska jag försöka sova.....är skittrött men tankarna far i skallen....har ju inte fått svar ÄNNU på vad det va dom tog bort i skallen......ändå ringde jag upp i Fredags och sa att läkaren skulle ringa för svaret ligger där SEN DEN 8 OKTOBER !!!!!!!!!!!!!!!!

7 kommentarer:

 1. Vilken tjusig utvikningkille ♥
  Tycker så himla synd om dej,du tappra kvinna.
  Vilken hemsk skärseld du får gå igenom.
  Tycker nog att läkarna skulle vara lite snabbare med besked till dej.Hur det nu än är så är det ovissheten som tär mest.
  Massor med styrkekramar till dej ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Åh denna eviga väntan på svar, den är värst. Hoppas du snart får besked så du slipper denna skärseld.
  Styrkekramar i massor.

  SvaraRadera
 3. Hoppas innerligt att svaret kommer idag och ett positivt sådant. Även om det kan ta tid för läkare att analysera ett svar så känns det här för nonchalant. Du är så otroligt stark och modig, och hur du samtidigt kan sticka alla dessa vackra saker gör mig stum av beundran. Kram och hoppfulla tankar i din riktning./Anne N

  SvaraRadera
 4. men så fult gjort att dom har svaret men att du ska få vänta ändå!!! Blir riktigt förbannad på dom. Hoppas du får svar under dagen idag. många kramar till dig

  SvaraRadera
 5. Som vanligt härliga, fina bilder.. Men lite extra knorr med utvik, tror jag.. ;)
  Men var är du idag?
  Och kan bara tycka att det är ett %&#!* sätt att inte genast lämna provsvar!
  Kram
  /Tina

  SvaraRadera
 6. Det jobbigaste är ju alltid att måsta vänta, vad än svaret blir.Hoppas innerligt att det blir possitivt för dig.Vad fina dina tröjor blir önskar så att jag kunde få mönstret till hur du gör dom.Vilken tuff Kille din Ville är.
  Måna kramar till dig å din familj.

  SvaraRadera
 7. Kerstin skickar ett hjärta.

  SvaraRadera