fredag 19 oktober 2012

När ska denna trötthet släppa taget......det är ju så jobbigt......Hade tänkt ringa upp till Ackis för att kolla om dom fått in svaren på röntgen......men jag pallade inte,har lite onda aningar om Onsdagens röntgen.....såg nämligen hur röntgensköterskan satt och pekade på skärmen och sen gestikulerade mot sin egen hals.......är livrädd att det ska vara ngt i halsen....Jag skulle ju ha behandlats för min sköldkörtelcancer för 10-11 månader sedan men då det hela tiden kommit annat emellan så har det inte blivit av ännu...det är då jag ska dricka det radioaktiva jodet........så då blir man lite skraj när man ser hur det gestikuleras ute i kontrollrummet.......Emma va ut på eftermiddan idag och hade lite tidigt Fredagsmys....Fixade kokt korv,pepparrotssås och potatis till middag.....Linnea va så snäll idag och kollade om KappAhl på Gränby hade en jacka som jag sett men som hade tagit slut vid Boländerna i min storlek 36    OCH DET HADE DOM ÄR SÅ GLAD FÖR DEN ÄR JÄTTEFIN =) Pappan fixade veckohandlingen och födelsedagspresenten åt Lille Isak <3 och nu är det snart dax att sussa efter lite Word Feud...... DRÖM SÖTT  !!!!

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du vaknar utsövd och mår lite bättre idag! Pepparrotssås är såå gott...
  Kram till starka & tuffa Betty!

  SvaraRadera
 2. Massor med kramar till dej....Hoppas att röntgensvaret blir åt det positiva hållet.Dricka aktivt jod...då blir det kanske nobben till att umgås med småbarn ett tag.Har en bekant som fick en sån behandling och då sa dom uttryckligen till om att inte ha kontakt med barn under en tid......men det är flera år sedan,det har säkert kommit fram bättre behandlingar sen dess.
  Styrkekramar.
  ♥♥♥

  SvaraRadera

 3. Jag blir så upprörd över att läsa om hur opsykologiska
  dom kan vara, jag menar med det här att hon gestikulerade,
  inte undra på du blir rädd!

  Jag kunde skriva en hel bok om hur man höll på att dö av skräck, när våran ena dotter, då 5 år, svårt sjuk i cancer, när sjukhuspersonalen sa/pekade(som med dej)/uttalade sej om provsvar mm mm...Jag hatade när läkarna kom inrusandes i rummet, jag förbjöd dom det! Fasiken, hjärtat stannade ju nästan!Men hon blev frisk:) Och fyller snart 28 år:)

  Som jag skrev en annan gång, du är min hjältinna, OCH vi har även gemensamt att det är sååå kul att sticka:)
  Många kramar till dej! Tina

  SvaraRadera
 4. <3<3<3

  Vi er mange som tenker på deg...!!!
  Styrkekramar kjem susandes.

  Ingjerd

  SvaraRadera