onsdag 17 oktober 2012

Helt slut........

efter att ha tillbringat över 2 timmar i magnetkamera utan att få röra en fena är jag helt slut ikväll.....cellgiftsbehandlingen hjälper ju så fint till också........ Sen så ringde äntligen min Läkare Hans upp idag innan jag for iväg på MR....och den stora tumören jag hade i mitt huvud va en GODARTAD........ Men en av sorten som växer väldigt snabbt,så nu skulle han prata med en onkolog för att kolla om jag behöver strålbehandlas.....men jag kommer att behöva gå och röntga mig var 3:e månad......Så nu är det bara väntan på svaren på röntgen jag gjorde i Måndags och idag.........usch jag är helt slut i kropp och själ........Önskar er alla en God Natt =)

9 kommentarer:

 1. Vad skönt att du har fått beskedet äntligen. O det är ju bra att dom håller koll på dig så dom hinner att ta det i tid om det skulle vara så. Skönt att höra att den var god i alla fall. Lider med dig av denna trötthet. Får hoppas att det kan bli något bättre snart för dig. Men glöm inte att vila o ta hand om dig. Kramar Beijan

  SvaraRadera
 2. vad skönt att det var en godartad så det inte var en elak artad.jag förstår att du måste vara helt slut
  ha en bra dag
  mvh Åsa som tänker på dig

  SvaraRadera
 3. God nyhet...att den är godartad.Men jobbigt ändå...förståss.Det ska ju inte finnas sådana grejer i huvudet.Har en bekant som haft liknande.Hon är tillbaka i arbetslivet....men det tog som tid.Försök att ha en skön dag,massor med styrkekramar till dej.
  ♥♥♥

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att läsa att du äntligen fått svar o att den var godartad, skönt att dom håller koll på dig. Hoppas du snart får din ork tillbaka. Du får vila dig lite :)
  kram Karin

  SvaraRadera
 5. Äntligen ett besked, lättnad att den var godartad men kan inte ens föreställa mig den utmattning du måste känna med allt som pågår och alla slitsamma uppföljningar, så synd att man inte kan köpa energi, det vore ett nobelpris värt att tala om. Sköt om dig och vila så gott det går, styrka har du i stora mått redan, många värmande kramar, Anne N

  SvaraRadera
 6. Så otroligt bra att den klumpen var godartad! Fast nog vore det bra om någon visste varför den uppstod och orsakade din op?!
  Oro o allt annat kring dig tar självklart en massa energi, så försök att vila så mycket du kan och kommer åt. Det är en hjälp till din kropp att orka kämpa och att återhämta krafterna!
  Kramar till min tuffa Betty!

  SvaraRadera
 7. Skickar många kramar!!!!

  SvaraRadera
 8. åh, du är tebax :) och med vilka bra besked!
  Förösk vila nu i tråkvädret..

  /Tina

  SvaraRadera
 9. Äntligen nåt ont som var gott! Skickar ork och energi i massor genom luften, bara andas in och må så gott! Kram Kerstin och skåne.

  SvaraRadera