torsdag 18 oktober 2012

Den tröttaste dagen i mitt liv hitills.........

Fy vad jag har varit trött idag....vilat flera gånger....tror mycket har spökat dom senaste veckorna som....nervositeten för operationen av hjärntumören,nervös för provsvaret som aldrig kom,cellgiftsbehandlingen och nu två nya röntgen att oroa sig för svaret på..så jag har varit helt ur slag.......släpade mig och fixade middan som blev ugnstekt fläskytterfile,bearniesås,kantarellsås och potatisgratäng.....smarrigt......sen piggna jag till efter maten och orkade följa med (med nöd & näppe)Linnea in för att kolla på rean på Kappahl......hittade lite till Lilla Hjärtat och en tröja till mig.....va in en sväng på Barnens Hus också och hittade vattenfärg och lera till Lilla Hjärtat...Blev klar med 2 bluffisar också idag, den regnbågsfärgade blev så läcker......Så Godnatt alla rara <3

3 kommentarer:

 1. Jag är så imponerad att du orkar med så mycket fasten du är så trött. Jag hoppas verkligen att du snart mår bättre och får lite lugn i kroppen när du fått de nya provsvaren. Håller tummarna för dig.
  Många kramar från Veronica

  SvaraRadera
 2. Utan att du är medveten om det, har du nog börjat slappna av efter hjärntumörens op...då kommer allt ifatt. Trött, mera smärtor osv.
  Jag som oftast inte gillar garner i flera färger föll direkt för bluffpolon i regnbågens färger!
  Morgonkram till tuffa & starka Betty!

  SvaraRadera
 3. Massor med styrkekramar ♥♥♥♥

  SvaraRadera