måndag 8 april 2013

April April. ......

ja det märks ju på vädret vad det är för månad iallafall....sol,snö,blåst och sol igen.....usch va ruggigt ute idag......Ville gick iväg utan overall för första gången denna vår,bara långkalsongerna kvar under jeansen.... I dag kom han hem Glad och lugn och satte sig genast och myste med en av dom nya filmerna...men innan hade Lilla Ebba fått sin beskärda del av morbrors kramar.....Fixade till en äppelpaj till mellanmål med vaniljsås.......Pappan kom hem tidigare idag han också för han hade varit ute i Almunge på utvecklingssamtal med Julia.....till middagen så fixade jag en köttfärslåda med tacofärs,krossade tomater,gul lök,kryddor,tacosås och rå skivad potatis och det blev så himla gott......har fixat och donat med vad som ska med till marknaden och jag tar nog bara mössorna ner dit,hade tänkt lite bluffisar men det tar vi med på höstmarknaden istället.........efter middan blev det nykokt kaffe innan pappan skulle skjutsa ner Julia till Husmorsgympan här i byn =) Hon och Sara går på den! ibland också Linnea.....Stickningen idag : blev färdig med ännu en Pippimössa så nu är dom tre.....och sen blev det till att börja på en av två beställda jordgubbsmössor i storlek 1 & 3 år......och så har jag beställt en massa härliga knappar från Anette i garnlådan på facebook,är så skoj att hitta lite roligare knappar att smycka mina stickade alster med.....och så har jag köpt garn också i garnlådan på facebook,hon sålde M&K's Kasper garn för endast 16 kr så jag beställde lite av färger jag inte har....usch nu närmar det sig Onsdag med stormsteg......är så rädd för att det ska bli operation IGEN......... hoppas det har försvunnit......men med min vanliga tur så blir det nog operation =( men pappan lovade att om besöket gick snabbt så skulle vi hinna förbi Akvariehobby och kolla på lite växter som jag vill ha till akvariumet,några lågväxande framför min fina gren/stock.......innan han måste fara tillbaka till jobbet =) nej nu måste jag snart släcka här för måste gå upp tidigare på morgnarna nu när pappan skjutsar in Mia och Zacke till stan vid 06.15.......och hjälpa till med morgonväckningarna på skolbarnen, jag  måste ju hinna äta frukost också innan så jag inte tuppar av.......kan vara jobbigt när illamåendet och tröttheten styr ens liv......Nu Word Feud....sen anropar jag J.B =)


2 kommentarer:

 1. Gomorron...Så fina alster du gör!..Skönt det gick bra för Ville i skolan♡.Ja här är ju mycket sol omdagarna MEN så kallt..Den maten LÄT jättego. .ska testa en dag...Jag håller allt jag kan på att det inte är mer nu på onsdag:(...Styrkekramar från Gunilla

  SvaraRadera
 2. Hej,
  hittade in till dig via en länk o känner att jag vill följa dig. Du är sticktokig o jag virktokig men vi är nästan lika gamla...nä vad säger jag nu lika unga menade jag ;*)
  Har läst lite o tårar rinner. Tio barn...himmel du är nog en av mina idoler nu. Jag har två vuxna flickor o tre barnbarn.
  Nu ska jag inte skriva en roman här idag. =)
  Hoppas helgen varit någorlunda. Kram

  SvaraRadera