onsdag 10 april 2013

Denna Dag blev inte alls som jag tänkt.....

hade ju ett besök hos kirurgen inbokat idag och skulle sen hinna hem och kolla på Hem till Gården....men det blev ngt annat...på kirurgen så hittades knölen med cancern och eftersom dom inte vet vad det är för cancer så vill man ta bort den....Så det blir operation redan på Tisdag nästa vecka.....huuuuu jag vill inte,har skräck för allt va operatipner heter.....så dagen idag blev direkt efter besöket att sitta i kö för att lämna blodprover inför operation,sen vidare för att ta ett EKG då mitt hjärta trasslat förut och så det höga blodtrycket sen bar det iväg till kvinnoklniken och samtal med narkosläkaren......åhhhhh jag vill inte........... Emma va med mig idag och va mitt stora stöd..... Så klockan 14.15 kom jag hem flera timmar senare än vad jag tänkt........ Har inte hunnit sticka ett endaste dugg idag så nu är jag såååååå sugen att ta tag i bambustickorna.....och titta på Mästerkocken.....Hann innan läkarbesöket idag in på leksaksaffärn och handla lite lego till lilla Hjärtat,som blev så glad att han fick det.....och som lite plåster på själen så låg det jättesöta jordgubbsknappar i brevlådan ...... så nu vill jag önska er en skön kväller <33 kommentarer:

  1. Önskar att jag kunde göra något för dig.Du har då fått gå igenom så mycket elände det ser inte ut att ha gett sig.En del drabbas verkligen mycket som du.Vi är andra som jämfört med dig mår ganska bra men klagar ändå för minsta lilla krämpa.Jag hoppas att det ska vända för dig å att du får må bättre.Kram från en som tänker på dig.

    SvaraRadera
  2. Åh hjärtat mitt..vill inte jag heller att det ska vara mer nu hos dej...♡hoppas all skit försvinner nu gumman...håller mina tummar o tår för dej ska du veta...Vad tyckte du om mästerkocken?..hejade på Carl o tyckte han fick snålt av Mannerström..Försök få sova i natt nu då..styrke kramar Gunilla

    SvaraRadera