söndag 28 april 2013

Idag står det 5-årskalas på schemat =)

HURRA HURRA FÖR VÅRAN TUVA IDAG SOM FYLLER HELA 5 ÅR <3

1 kommentar:

 1. Ha en bra dag med ett glatt födelsedagskalas. Vi känner inte varandra. Jag har också drabbats av cancer, glioblastom i hjärnan. Jag vill tipsa om boken "Övervinn Din Cancer" som precis getts ut i svensk översättning; http://www.mednature.se/produkter/overlista-din-cancer/
  Den är fylld av alternativa icke-toxiska metoder som ofta går att kombinera med skolmedicinen om man vill det. Många metoder har mycket god verkan på de flesta cancersorter helt utan biverkan. Metoder som har fungerat när sjukvården uttömt alla möjligheter och all behandling upphört. Ett fullständigt tillfrisknande och utan återfall många år senare. Det finns utförliga fallbeskrivningar och källhänvisningar i boken.
  Jag genomgick operation i dec 2011, följt av strålning och cellgifter då allt inte kunde opereras bort. Tumören såg ut att ha försvunnit men nu är den tillbaks och min läkare har ordinerat nya cellgifter. Men jag har sett på nära håll hos andra hur illa cellgifter skadar kroppen och immunförsvaret, dessutom har många cellgifter dålig verkan på cancern, kan endast förlänga livet, ej bota. Därför tog jag efter att ha läst boken beslutet att tacka nej till cellgifter och i stället använda flera alternativa metoder, bl a medlet Protocel. Det har en otroligt bra verkan på ofta kort tid (symptom som försvinner på några veckor och fullständiga tillfrisknanden på några månader) på många cancerformer.
  Mitt råd är - läs den mycket lättlästa och informativa boken på knappt 500 sidor. Jag är övertygad om att om man kombinerar en eller flera av metoderna som beskrivs, ev tillsammans med skolmedicinen, ökar man chanserna för ett tillfrisknande.


  Roger Carlström
  roger.carlstrom@bredband.net

  SvaraRadera