lördag 5 januari 2013

Cellgifts omgång 10 dag 3. .......Usch nu börjar jag känna illamåendet kommer smygande......och tröttheten den där konstiga tröttheten.....så himla drygt att veta att man ska göra detta, ta cellgifterna var fjärde vecka så länge jag ,typ, lever.....Ville va så duktig och hjälpte mig fylla på medicinlådan för veckans intag.....Började kolla på Sagan om ringen på Tv 4 och sydde ihop Lilla Ebbas kofta och har nu påbörjat den söta halskanten......tror den kommer bli supersöt......men orkade inte kolla klart på tvn utan hamnade här istället......Philip for in till Mia nu på kvällskvisten......så det blev bara Ville kvar här hemma och han sussar sött...... Imorrn ska pappan upp tidigt för att med Sara fara iväg till Storvreta och åka skidor..... nä nu ska jag spela lite WF och sen försöka sova.....har inte blivit så mycket av den varan dom senaste nätterna......drömmer så mycket konstigt ich mycket om min cancer förståss ....nu börjar det ju närma sig alla undersökningar igen och check på hur det står till med alla tumörer i kroppen.....Just ja snodde en så fin bild på Isak när han sitter i mitt knä,från Sara ...... God Natt och Sov Gott Alla =)

1 kommentar:

 1. Hej!
  Kan inte i ord beskriva hur mycket jag beundrar dig. Läser din trevliga blogg nästan dagligen o tar på så sätt del av din stora härliga familj.... så underbart... om inte den där ovälkomn cancerna också flyttat in....
  För en tid sen hade du fått en kaffemugg som ser ut som den är sticka. Jag tyckte så mycket om den att jag var till Åhlens o köpte mig 6 st.
  I gå hittade jag en ljusstake för värmeljus som ser ut som ett nystan. Jätteläcket ihop.. På Maxi köpte jag den. Finns i rött o vitt.
  Tänkt på dig då....

  STOOOR STYRKEKRAM från Margareta i Örebro

  SvaraRadera