onsdag 9 januari 2013

Trött tröttare tröttast. ......

ja fy vad jag är sliten.....känner mig överkörd av ngt stort......skönt det gick bra imorse hos mina tjejer på endokrina mottagningen.....provsvaren hade kommit såg jag i min journal som jag kan läsa på Mina Vårdkontakter.....är visst bara vi i Uppsala som kan det.....inte för att jag fattar så mycket .....men dom är rätt lika förra provsvaren och dom va ju okej......så de är ju bara hoppas.....har börjat få tillbaka det där konstiga i huvudet igen inte lika men ngt konstigt är det ...Ville började ju skolan idag efter lovet och det hade väl gått sådär...han vill inte gå.....har inte fått kläm  varför.......men han har ju kompisar så det kan inte vara ngt sådant.......och frågar man så vet han inte......tur det blir en mjukstartsvecka......Linnea,Ebba och Titt hämtade honom från skolbussen idag =) Har annars stickat vidare på Ebbas tröja efter hur jag klurat lite på hur jag skulle göra ärmen.....och det jag kom på blir nog bra...Fråga inte mig om mönster för jag kommer inte ihåg hur jag gör....till middag idag bjöds pasta med köttfärssås......och sen ville Ville ha Nyårschokladmjölkdrink så då blev det,det med.....sen badade Ville och Linnea Ebba och efter det blev det den obligatoriska godnattsagan...... nu ska jag försöka hitta min Godnattsaga och sen försöka få lite sömn.....Men WordFeud väntar först...... Godnatt alla goa <3 dröm söta drömmar <3

2 kommentarer:

 1. Ohhh, vad det syns att dina val är kloka - heja dig!!
  Du är redan en inspiration till mig.

  Jag stickar lite jag också, fast jag kan knappt alls. Men vad kul det är!!!!

  Just nu kämpar jag mot trötthet efter strålning mot hjärnan och de kopiösa mängder kortison som pumpats i mig. Jag har gett mig den på att lite mer ork än detta ska minsann komma tillbaks.

  Du är en underbar 10barnsmamma och jag kan bara fantisera....... Själv har jag en Dotter, Sol.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Din lille Ville vet mer än du tror. Han vet ju att du är sjuk och han vill inte vara utan sin älskade mamma, därför vill han inte till skolan. Han vill vara hemma ifall att... Han gör sitt för att stötta dig när ingen annan är hemma. Kram Kerstin i skåne.

  SvaraRadera