söndag 20 januari 2013

Vill vara hemma. ............
nu börjar det bli bra drygt....nästan så man sitter och räknar minuterna.....Har iallafall blivit färdig med Ericas kofta,den blev så fin......har ätit lunch och det va helt okej mat idag.... har precis fått in min mugg kaffe på maten......sitter och stickar och kollar skidorna......och ser in till kirurgavdelningen i huset mitt över vägen.....där jag låg efter min jobbiga operation i nov 2012....då all cancer i kroppen upptäcktes......nä nu ska jag fortsätta sticka en stund...... SEE YOU SOON <3

2 kommentarer:

 1. Hej
  Skickar dig många varma kramar, och hoppas att minutrarna går, så du snart får komma hem igen. Gott att du har ditt handarbete. Du gör så fantastiskt fina saker. Ha en fin söndagskväll och hoppas det snart blir bättre för dej. Roligt att följa alla dina fina handarbeten på stickcaféet. Och även alla andras. Det ger sån inspiration. HA det så bra du bara kan.
  Hälsningar Eva Bergkvist på stickcafét :)

  SvaraRadera

 2. Jag håller med Eva, man får inspiration , när man ser allt fint du stickar! Tröjor sååå välgjorda!

  Och tro på Mirakel, min hjältinna! När vår yngsta dotter hade cancer, trodde väl inte många att hon skulle klara det, hon var 5 år. Men, enligt en läkare, var det ett mirakel, cellgifterna kan bita till slut. Jävla cancer.
  //Kram Tina

  SvaraRadera