tisdag 22 januari 2013

Han hör på tv'n vad cancern gör......han va ledsen ikväll med men inte lika mycket som igår kväll......jag sa åt honom att berätta vad som gör honom så ledsen.....och då kom det att han hör och ser på tv'n vad cancern gör.....gör att människor dör.....så jag försökte så gott det går att förklara för en Sjuåring att jag har en farlig sjukdom,men kommer förhoppningsvis inte dö av den nu.....Åhhh det är så jobbigt att prata om sånt där.... men han fattade att han måste gå i skolan imorrn,tror jag....Vi bakade ju idag men får göra om det bättre nästa gång...... till middag i dag fixades det Blodpudding,bacon,stekt ägg och potatis.......gott...... Pappan och Julia tillbringade eftermiddan i Enköping då Julia behövde dra ut en besvärlig tand och det hade kommit ett återbud där idag,så det va att åka iväg dit till klockan 14 ......och tid tog det för den va besvärlig att få ut,många stygn sydda och det blev en tandrest kvar som hon måste operera ut på Ackis.......Sen va pappan tvungen att åka in och tillägshandla färskvaror som tagit slut.......sen däckade vi i soffan.....jag stickade lite på  Isaks tröja som jag började på alldeles nyssens......i ett härligt rött garn med lite prickar i olika färger....Ska snart släcka lampan ,blir en tidig dag imorrn ska ju in till Akademiska för att ligga under Gammakameran i 2 1/2 timme för att se om cancern från sköldkörteln finns kvar i kroppen......men nu lite WF först ...... GODNATT OCH SOVGOTT <3

2 kommentarer:

  1. Kära du!
    Det är verkligen inte lätt att förklara för barn om sin sjukdom. Mitt råd till dig (för din grabbs skull) är att försöka få hjälp utifrån, det finns hur mycket hjälp och stöd som helst. Prata i första hand med skolsköterskan som ska kunna lotsa dig och hela din familj vidare. Din grabb verkar verkligen behöva någon utifrån att prata med. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Hej snäckan! Jag tror att det är värst för Ville. Du är stor och förstår precis som alla andra i din familj, men Ville är bara liten och hör bara det negativa. Dina stora barn förstår mer. Ta hjälp utifrån om du kan, för hans skull. Kram Kerstin i skåne.

    SvaraRadera