lördag 3 december 2011

Då ska jag försöka.......länge sen sist! !!!!!


Ja då va man opererad för sin sköldkörtelcancer......men under pågående operation som va beräknad att ta 1 timme & 50 minuter,så upptäcker man mera under bröstbenet så dom va tvungna att öppna bröstkorgen och operationen blev över 6 timmar lång.....kom därför inte upp på avdelningen förräns på tisdagen......har mått skit rent ut sagt ......idag är väl första dagen som jag orkat tänka överhuvudtaget.....men det är så jobbigt blir helt slut vid minsta ansträgning......hemgången blir TIDIGAST Tisdag....det jobbiga är ju också att dom hittade mera skit i mig under operationen..........i dag till frukost har jag faktiskt smuttat på lite KAFFE.........Emma min älsling har varit hos mig HELA dagarna och hjälpt mig....och tur är det för jag orkar ju ingenting själv....får inte lyfta ngt.......och kommer inte få göra det på minst 8veckor.........Hemma verkar det funka någotsånär och dom märker nog vad mamman gör därhemma=)Nu ska jag vila en sväng innan jag ska rastas av Emma !!!

4 kommentarer:

 1. Så glad att se ditt blogg inlägg och att du kunnat smutta på lite kaffe :-D
  Stickorna måste du ju få lyfta så småningom och när den orken kommer tillbaka då höjs livskvaliteten med engång :)
  Jag längtar efter dig <3
  Kämpa på men ta det lugnt.
  Puss å kram / Malin

  SvaraRadera
 2. Åh, tack för livstecknet! Gott att op är gjort men skit att de hittade mer onda ting...Det visar väl på op var det bästa! Hoppas du får bra smärtlindring osv. Hör av dig när du orkar och kan. Jag och andra bloggläsare väntar på dig och önskar dig styrka och god bättring!

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka!
  Jag har undrat så hur det var med dig.Det var ändå tur i allt elände att de såg det under op så slapp du en op till. Nu får du krya på dig, så du kommer hem till normala gängor igen.
  Sköt om dig
  Kram
  Ellenor

  SvaraRadera
 4. Skönt för dig att operationen är över, men förstår att det känns de hittade mer. Du finns i våra tankar och du är stark glöm aldrig det! Underbar och älskad av många och även av oss vänner! Se nu till att krya på dig! varm go kram <3
  /Nannie

  SvaraRadera